Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ahahahahahahahah hrvati ahahahhahahahaha
dobra rusija fali im jr holden samo da osvoje
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1027757
Ovo im je tema za nokaut fazu. Ko voli da gleda loženje kroasana od prve strane pa očaj na zadnjoj, ovo je za njega poslastica.
https://www.youtube.com/watch?v=XtR4Ip-aEQU
гледај ти ово
Haha marko xd sto je najcrnje mi koga god da pojebemo u sportu moze ovako nesto da nam okaci. Tipa skinemo ful drim tim u finalu oi i to stimara i birca kucaju preko njih na asistencije micica oni postave video kako rokaju po generalstabu i sirotinju po mostovima beogradskim bic pliz
Al brate, nerealno je kolike su oni paljevine. Pami koji godinama osvajamo medalje smo napljuvali ovaj a i skoro svaki tim koji smo poslali.
Ovi gubavci 20 godina nisu prišli postolju i opet se lože. Zato uživam dok im listam teme, stranicu po stranicu. Xd
Tomica1
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
Ja sam totalni nepoznavatelj košarke, ali pratim stalno ko klobučar prvenstva. Nikad nisam bio smireniji i jednostavno ne vjerujem da možemo ispast od Rusa, Grka ili Srba. Srbi kompletni su top 3 ekipe europe sigurno, ali vrijeme je za pobjedu protiv njih.
i mi bi bili takvi da je obrnuta situacija.to je po onom fazonu mora nekada ,a to nekada ce biti sada.jos ih loze onim spikama o drugacijim pripremama i sl.
i za narednih 80 prvenstava ce isto biti.
Курчимо се јебеним победама од 1, 2 и 3 поена разлике, а сва три пута, '97, '10 и прошле године, смо имали осетно јаче тимове (поготово '97 кад су им Мулаомеровић и Римац били главни играчи и кад су имали састав који им је скоро цео био из њихове лиге) и једва смо их добијали сва три пута, на једну јебену лопту уместо да их добијемо сасвим љубазном разликом.... Са гомилом ових талената што имају наравно да нас могу добити....
Realno jebote, mi pljujemo po bilo čemu čim nismo najbolji nebitno da l' je tenis, vaterpolo, košarka ili hokej na ledu, bejzbol i fudbal....
https://www.youtube.com/watch?v=pkdmu2M7qFo
Овако се треба облачити кад после теретане идеш у Моцарта да пукнеш хиљаду на керове....
Kako rešetaju obe ekipe, tačno mi milo što ih ne možemo do finala sresti. Nakantali bi nas brutalno.
al melju slovenci jebem ti
kakva utakmica krvtijebem
Melju slovenci sa 5/6 za tri ali kao sto svi znamo ne moze sut tako da ide celu utakmicu. Videcemo koja im je bekap varijanta(vrv prodori dragica) i koliko ce uspeti da ne udju u problem sa faulovima pod kosem
Obe ekipe igraju preljepo, najbolji meč na šampionatu.
Oćemo li kerebečit talijanske žabe večeras?
Ako je Salo krio karte do sad, neka ih sve izbaci tunajt. Polufinale sa ovom ekipom bi mi bilo draže nego neke medalje.
Ma sa ovakvom ekipom moguće je i finale, a moguće je i da večeras ispadnemo. To čak možda i celu stvar čini zanimljivijom. Čak štaviše, ako dođemo do finala u zavisnosti od toga da l budemo igrali protiv Španije ili Slovenije imamo i neke šanse za zlatom.