Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. богдан сјебава ствар у задњем нападу запамтите овај пост пичке

2. богдан сјебава ствар у задњем нападу запамтите овај пост пичке

proklizavanje kao protiv litvanije sig

3. Da ne spemujem više fantazi temu. Voleo bih da uđemo u finale ali se olašim Rusa. Pogotovu što kljakavi Bogdan uvek ali uvek usere nešto kada je bitno.

Gledajte večeras kad se lomi kako će mudašca da mu se stegnu.

4. Pa Bogdan baš radi obrnuto. Najbolji je kada baš treba.

5. toe tilmo dzoni ne obraćaj pažnju haha
    Des ti nema te

6. Pa gde si Kurajberu jebo te lebac. Kako žena, kako deca, je li počeo izvoz Vučićevog Mercedes iz Ikarbusa xd

7. Dobijamo ruse 70 razlike

8. Tilmo ajde ne sviraj kurcu. Normalno da Bogdan nema dobre procente šuta kad pola utakmice igra na pleju i konstantno ga udvajaju. Da je makar Teo igrao, ne bi morao Bogdan da se troši u organizaciji napada i da lipše dok dođe o poziciju za šut.

9. Hahahaha pa ti stvarno mislis da on zna icije procente suta?

10. Generalno mislim da piše nešto oko EP i Srbije samo da bi pisao jebo ga njegovo dostavno vozilo koji prelazi 500 kilometara dnevno xd

11. Oko 28.3 procenta je imao do zadnje tekme, gde je sutirao sjajnih 17.4%.

12. Imamo igrače da Ruse dobijemo lagano. KOntam da više trebamo paziti na Kurbanova i Voronceviča nego na Šveda. Onaj mrčo na pleju je mogao protiv teladi Ukića i sličnih, ali strpaće ga neki naš u džep. Leglo bi nam da Mozgov dobije dvije lične pa da se kasnije zajebavamo po reketu. Švedu ne treba toliko jebavati šut koliko ga treba onemogućavati da nam probija vanjsku liniju i daje povratne pasove ostalima.

13. Svratio sam malo, iskreno nedostajale su mi Tilmove analize.
    Jel banjavaš ti uopšte na Bžaniju Gonzales?

Des ti nema te

Pravo da ti kažem, zaboravio sam da Vukajlija postoji uopšte. Slučajno sam nešto banuo danas.

14. Kure skoro svaki dan banem prepodne na Bežaniju radnim danima pošto klinca ostavljam kod mojih da ga čuvaju. Doduše kapiram da si tada na poslu. Posalji u pvt tvoj broj, imam izgleda neki stari koji odavno ne koristiš.

15. Nije da su procenti šuta nešto bitni (odnosno ne govore celu priču), ali znam da je Bogdan do prošle utakmice bio u top 5 igrača po procentu za dva na turniru. I ispred njega i nekoliko pozicija iza njega su bili samo centri, što je i logično, jer oni većinu vremena ili zakucavaju ili polažu, i tu je bio eto Bogdan, koji ili mora na ulaz nešto da izmisli ili da igra duge dvojke.

A trojke ne verujem da ima nešto dobar procenat šuta, ali dobar deo tih promašaja su lopte koje je dobio 5 sekundi pre kraja napada i morao nešto da izmisli ni iz čega. I fala bogu da će njemu da idu te lopte, ko drugi u ovom timu može da izmisli nešto tad? Da su tu Teo, Jokić, pa i Bjelica ili Nedović, mogli bi i oni, ovako je možda Mačvan druga najbolja opcija u takvim situacijama (diskutabilno, ali ne znam ko drugi). Mislim i Gudurić recimo voli tad da dobije loptu, ali nije on imao ni dovoljno minuta ni dovoljno takvih situacija u reprezentaciji da bi se uzeo u razmatranje. Mislim da, čak i kad bi se gledali samo procenti šuta (bez obzira da li su na kraju neizrađenih napada), ono i za dva i za tri i bacanja ili true shooting percentage, što bi rekli Ameri, da bi bio u vrhu na prvenstvu.

Previše ozbiljno analizirano haha

16. Tilmo pažljivo pročitaj šta je Lečki napisao, pa sledeći put dobro razmisli pre nego što pokušaš da napišeš nešto.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.