Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Osmina finala SP u Francuskoj Jugoslavija - Holandija u studenjaku na video bimu. Krv ti jebem, pa tamo samo bacačem plamena treba otići i zaroštiljati ih.
Meni su jos nejasnije glave koje dok gledaju ligu sampiona na svaki gol ustaju iz stolice i deru se TOOOOO kao da samo to cekaju za 400k.
U svakom slucaju.
Bukvalno najsramotniji period mog itekako sramotnog zivota je ovaj kada sebe nazivam studentom.
Ja vam se kunem evo dodjite kod nas ovde u kladzu ako bude ijedan takav komentar a da ne fasuje samar uz mrs kuci picka ti materina pijete 3 dana i kockate se na moj racun kolko god vas bude
Hahaha moj itekako sramni život
дал неко стварно верује у ону измишљену изјаву мозгова која се врти интернетом
па и ја будала јеб'о ми пас матер као дај да позовем ове моје да гледамо утакмицу, где ћемо, 'ајде у кафић балон сале јебене ту блејимо увек ради неки другар, мислим се као неће бити никог да прави гужву јбг полуфинале је, кад оно одиграли термин и блеје ту и као разумеју се и у комбинацији са мојим друштвом изјављују ово горе ма мрш у курац, више ми је то дигло притисак него оно кад су руси пришли на пар поена заостатка
Daj izjavu pa cu ti reci
која је изјава?
Da. Znam licno 2 lika koji su se trigerovali.
Mada i ja se vrv penjem ljudima na kurac sa onim da kad rusi prave seriju 19:8 vicem haha sta se lozite debili uzecemo vas 21 razlike i to to sudija sviraj ga jeste bio faul svirnem ti ga mami al jbg ne buni se niko mozda ja i ne bih xd
Papete da li bi mi trigerovao kurac?
hahahah
Pa i ti govoris nubine nije ni to bas presrpska rec jbg
Srpski jezik =gowno
Mrš kući govno
Aha, kasnim ok
Nasrdili ok
Znam licno dva lika koji su se uzjogunili.
https://www.youtube.com/watch?v=mfBGJCwO6Xg