Otkad je papi otvorio temu onu i upoznao nas sa ostr apsolutno niko nije pravilno upotrebio a najvise siluje coa majmuncina svaki drugi post ubaci ostr tipa imao sam 70 bodova na fantaziju ostr jebemite usta aleksandar :D
Nmg sad skenjan sam proklinjem sebe i zivot svoj jovic me pojeba ko majmuna krenuo sam na spavanje nego gvoz me podseti na ovaj masakr sto traje danima
A gvoz to znaci ostroga mi kao mada je tvoje ostr bilo totalno random nije me razljutilo samo probudilo raniju nelagodnost :D
(ok ovo je recimo silovanje ali ne morate baš da mi nabijate na nos sad, znam ja kad pogrešim ali mi se dopada (iako je od papeta) i pomalo želim i da proguram pa nekad i preteram ali nije namerno)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
To i ja mislim...
Ostr
Oni zavrse medicinu za 3 godine pa ne pucaju dugo jbg
A kao losiji standard mleko ti jebem...
Prodaju roditelji kravu pa odatle vrvtno
Otkad je papi otvorio temu onu i upoznao nas sa ostr apsolutno niko nije pravilno upotrebio a najvise siluje coa majmuncina svaki drugi post ubaci ostr tipa imao sam 70 bodova na fantaziju ostr jebemite usta aleksandar :D
To. Nisam hteo nista da govorim jer bi me prozivao za onih 2600 dinara pa ajde kao da ne ispadam SUJETAN.
Aleksandarkg okaci pesmu na sta slusate trenutacno i stavi iznad linka ostr
ahahah e jeste aleksandarkg pedercina prava
ja nemam predstavu šta znači ostr, pravim svoju upotrebu kako hoću možete da mi pušite kurac ja sam neukrotiv
hahaha i još laže da je s Kosova, pa to još nismo imali na ovom forumu
odi bobi na jbr lmtd
hahaha a jeste bezobrazan veceras narocito
E, da, Mitke, kad kažeš ćumur, jel misliš na ugalj ili baš imaš neku varijantu da se greješ na ćumur
Nmg sad skenjan sam proklinjem sebe i zivot svoj jovic me pojeba ko majmuna krenuo sam na spavanje nego gvoz me podseti na ovaj masakr sto traje danima
A gvoz to znaci ostroga mi kao mada je tvoje ostr bilo totalno random nije me razljutilo samo probudilo raniju nelagodnost :D
NE RANDOM NEGO NASUMICNO IZVINJAVAM SE
haha ko o cemu radj o menjanju prozora i o centralnom grejanju.
jebemiti mamicu ja ostr
Dodji bobi hitno je
:D
(ok ovo je recimo silovanje ali ne morate baš da mi nabijate na nos sad, znam ja kad pogrešim ali mi se dopada (iako je od papeta) i pomalo želim i da proguram pa nekad i preteram ali nije namerno)
Sad je kasno da se kaješ.