Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Oni zavrse medicinu za 3 godine pa ne pucaju dugo jbg

2. A kao losiji standard mleko ti jebem...

3. Prodaju roditelji kravu pa odatle vrvtno

Otkad je papi otvorio temu onu i upoznao nas sa ostr apsolutno niko nije pravilno upotrebio a najvise siluje coa majmuncina svaki drugi post ubaci ostr tipa imao sam 70 bodova na fantaziju ostr jebemite usta aleksandar :D

4. To. Nisam hteo nista da govorim jer bi me prozivao za onih 2600 dinara pa ajde kao da ne ispadam SUJETAN.

5. Aleksandarkg okaci pesmu na sta slusate trenutacno i stavi iznad linka ostr

6. ahahah e jeste aleksandarkg pedercina prava

7. ja nemam predstavu šta znači ostr, pravim svoju upotrebu kako hoću možete da mi pušite kurac ja sam neukrotiv

8. hahaha i još laže da je s Kosova, pa to još nismo imali na ovom forumu

9. hahaha a jeste bezobrazan veceras narocito

10. E, da, Mitke, kad kažeš ćumur, jel misliš na ugalj ili baš imaš neku varijantu da se greješ na ćumur

11. Nmg sad skenjan sam proklinjem sebe i zivot svoj jovic me pojeba ko majmuna krenuo sam na spavanje nego gvoz me podseti na ovaj masakr sto traje danima
    A gvoz to znaci ostroga mi kao mada je tvoje ostr bilo totalno random nije me razljutilo samo probudilo raniju nelagodnost :D

12. NE RANDOM NEGO NASUMICNO IZVINJAVAM SE

13. E, da, Mitke, kad kažeš ćumur, jel misliš na ugalj ili baš imaš neku varijantu da se greješ na ćumur

haha ko o cemu radj o menjanju prozora i o centralnom grejanju.

14. :D

(ok ovo je recimo silovanje ali ne morate baš da mi nabijate na nos sad, znam ja kad pogrešim ali mi se dopada (iako je od papeta) i pomalo želim i da proguram pa nekad i preteram ali nije namerno)

15. NE RANDOM NEGO NASUMICNO IZVINJAVAM SE

Sad je kasno da se kaješ.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.