Рађ, угаљ, ЦГ, 33kW пећ, око 180м2 стамбеног простора, пвц столарија, 6-окоморна са испуном од стиропора и дуплим стаклима. Немам изолацију на кући, у плану да се ради некад скорије.
Можда пређем на гас, видјећемо каква ће цијена бити јер ће тек од сљедеће годибе бити у функцији гасовод Шепак Бијељина.
Митке
Рађ, угаљ, ЦГ, 33kW пећ, око 180м2 стамбеног простора, пвц столарија, 6-окоморна са испуном од стиропора и дуплим стаклима. Немам изолацију на кући, у плану да се ради некад скорије.
Можда пређем на гас, видјећемо каква ће цијена бити јер ће тек од сљедеће годибе бити у функцији гасовод Шепак Бијељина.
Hahaha
Hteo je da te drka da se sa ćumurom pravi roštilj a na ugalj greje gajba
Hahah nisam leba mi, nego izguglao i video da ima ljudi koji lože baš ćumur(???), a ovih dana sam bio u razgovorima s majstorima za grejanje o potencijalnom prelasku na neki novi tip grejanja, pa me zanima kakva je to nesvakidašnja kombinacija kod Mitkea u kući
A Đani je pevao pre dve nedelje na pedeset metara vazdušnom linijom od ovog računara s kog pišem ovaj post, slavio sinu punoletstvo
odi boba
Nemoj sto zameriti druze, jebuckanjem teramo jedan drugog da budemo bolji ! :)
Nmg pap stvarno ujutru se ukljucujem i nadoknadjujem
i ja sam te zvao dvojica te zovu
Nadam se da ste nasli prodavca pedera i osgovarajuci prsten
samo da dojavim da sam saznao da imam još jednog RANDOM burazera i da mu idem sutra na svadbu
Šta ćeš da obučeš?
Hahaja \o/
hahah radjardova braca ko mr smith iz matrixa
radjard ide do prodavnice da kupi toto keks i nabasa na burazera koji ga pozove na svadbu za tri dana
Да не спемујемо, ако те занима шта, пвт.
Hahaha
radjard ide do prodavnice da kupi burazera
jednog dana rešio moj tata za rođendan da mi kupi brata xdd
Na svadbi bratu tom ako ne peva Đani evo ja ne znam
Braća Radjardova
Postajem Dodik od ovog posta
Sta serete majke vam ga nabijrm
Šta ćeš da obučeš?
pa jedno kraljevsko plavo odelo brate moj XD
Hahaha
Hahah nisam leba mi, nego izguglao i video da ima ljudi koji lože baš ćumur(???), a ovih dana sam bio u razgovorima s majstorima za grejanje o potencijalnom prelasku na neki novi tip grejanja, pa me zanima kakva je to nesvakidašnja kombinacija kod Mitkea u kući
A Đani je pevao pre dve nedelje na pedeset metara vazdušnom linijom od ovog računara s kog pišem ovaj post, slavio sinu punoletstvo
Pa pre neki dan kazes neki drugi pevac nmg da se setim znaci neka hala za dogadjaje ne blizu tebe je l