Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đorđević o Jovićevoj povredi
Jović dok je bio u nišu (pre sloge i radničkog iz kragujevca) na treninzima trčao po 100km po gradu i okolini, a sad da ga omete jedna povredica, pa svašta.
хахахах
Hahaha coa, u nisu vaze drugi zakoni sto se tice mera za duzinu xd
Meni jos juce delovalo kao da nije strasno cim se vratio na klupu i sam se oslanjao na nogu. Svakako ce igrati onda makar i sa bolom, finale je jbg.
Ako pojede jednu pljeku iz bibac će da trči ko blesav :-)
Hahahah nislije ko asteriks napitak imaju pljesku kod bibac ne daje ti snagu nego postajes fles pa prelazis 400km u lokalu bajsem/peske/kolima/rolerima/dirizablom
Može i jednu rakijicu da popije, za to može da pita Marka, čini mi se da je on negde spominjao da ima neke veze sa rakijom
Vidmara treba gadjati plus, prelozen je sto posto
Bibac i Sandokan su u Leskovcu nubare.
Večeras tekma kao protiv Talijana. Bobi i Kuzmiće će da maltretiraju pod košem a Jović, Lučuć, Mukosavljević i ostali da im zaključaju bekove.
Kod Talijana sam pogodio i Rudolf mi je lizao muda. Nema razloga da sad omanem.
Gde to igras veceras?
ugusicu se
U jebote umalo da ne gledam finale, ja već isplanirao za večeras neke gluposti
хахахахах колко га мрзим јебено
Ajde đembeli mojne si sujetan. Malo te prcnem ti se odmah ljutiš. Xd
Rudolf mi je već stara mušterija, ali njega nemam volje da prckam od kad me na fejsu molio da prestanem jbg.
Velika će biti granica na Vidmara, ne volim da igram te igrače tipa degenerici pluseve, jer neće VIdmar da postigne 25 poena, on ako ide u plus ide za 2 poena, teraj ga u kurac
Kad igraš na te ljude pluseve gledanje tekme je arbajt teški. Mora da se oznojiš za taj prolaz.
Taj print se ceka 5 godina, od tada si dva puta bio trajno banovan pa si analize bacao na b92
Meni nekako lakse da igram na takve nego kad cekam da lebron nabije 43 idi u picku materinu sutne prve tri i promasi ili napravi treci faul uzmes i guzvas tiket
Pa čeka se, nego nikako da ga okači, mrzi me da stvarno printujem sad sve, još sam s telefona, dosta se budaletina sama ponižava, šta ja tu imam da pridodajem sad
Kao marko đurić je jebeni, on kapira da sa svima ovde ima 5:0 skor iako ga svako isponižava i izmaže govnima svaki put kad se pojavi
Meni nekako najlepse igrati nekog levog igraca 6.5-, u normalnim timovima, gde se zna hijerarhija.
Igracu Lucica plus, poene na mecu plus, to vec sada znam