Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ameri su picke i jebem im majku
Svi ameri sto citaju iz offa forum, pusite ga majmuni znam da citate ovo na hiljade murikanaca
I klington je picka isto. Tramp nije, brat moj mali napaceni plusirao sam za ranije sad od kako je precednik nema vremena za forumovanje
https://vukajlija.com/recnik/autori/214749
https://twitter.com/LjubomirovicM/status/908989589175635969
Ps, znaš kad si rekao da neces da mi uzmes one pare sto sam izgubio u klađenju. Hteo sam da ti kazem da ih podignes, da ne stoje tamo dzaba, i uplatis na Srbija osvaja ep, kvota bila oko 10 tad. Pa da delimo ako dodje.
Al me mrzelo da duzim tu pricu tad, plus sam mislio da od toga nema nista..a gle sad jbt. Xd
Rekao si mi to ali opet nisam hteo da ih podignem, nadam se da si ih uzeo. Pare od kocke su proklete NE TREBAJU MI
Još pre 7 godina smo poslali Vardu da iskvari Šveda, tako se to radi rođaci.
https://s26.postimg.org/7zi6uhq7t/FB_IMG_1505559553960.jpg
Gledam sad Tegija na Sosu lolo, ono kad ulazi u svlačionicu, i uglavnom, koja pesma su ovi košarkaši u odnosu na fudbalere, normalne face momačke, sofisticirani urbani glasovi, jasno koncipirane i izrečene misli.
Njega kad vidim tri dana sreće nemam. Koje je to govno šlihtarsko majku mu jebem.
хахахахахха
Nego, šta mislite. Da je bilo sreće da Lazić igra, da li mogao da zaključa Dragića?
прекини да коментаришеш кошарку, ево отворићемо тему за пуњење кобасица па тамо пиши колко оћеш
чуј лазић да закључа драгића...
Jebaćemo Slovence 12, 13 razlike. Ispucali su se protiv Španije, Dragić je sisa, par igrača tu očekujem da ima loše veče, tipa Prepelič.
Ako Jović ne bude igrao treba igrati plus na Micića
ali punjenje kobasica xaxax
jel Doncic powerslavac?
Prepelic im je fazon najbolji suter na ovom prvenstvu, bas kida procente ako nisam nesto pobrkao. Zanimljivo(meni) kod slovenaca je da doncic fazon donosi bolje odluke od dragica iako je brda mladji, dragic se izbaguje na napravi korake, faul u napadu itd.
Bez jovica ce biti bas zajebano, da sam na djordjevicevom mestu a nisam rekao bih bogdanu da ladi jaja na strani pomoci(zbog faulova ne zbog umora) da moze da cepa 35+ minuta na prenosu.
A micic juce isterao u plus lol 2,5 je na njega i bircevica
Dragić je indijanac, nije belac, igra kao crnac, znam ga iz NBA, i nema srce
eno, reče djordjević da će igrati jović, nije ozbiljna povreda