ima neko strim normalan ovaj moj koci
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/slovenia-vs-serbia-live-stream-live-stream-4458524.html
bio bi egal da sudije ne navlače ko da su im slovennci rod rođeni
Kako igra Dragic jebo sebe. Ajde da prezivim kad nas trpaju Irving ili KD, al nemoj Dragicu brate, ni mrezica se ne mrdne
Ne dajte 80 za poluvreme šta su lejkersi majku ti jebem
Da li je realno da Janeze ovoliko kenja trojka, ajde da kažeš da su čisti šutevi, ali oni bre pogađaju preko ruke mame im ga nabijem.
brate ako nas dobije jedan lik u picku materinu
Poslati Danilovića sudijama u svlačionicu kad je već tamo
Дал је толико очврснуо у НБА, ко са децом да игра кад крене на улаз.
Ne moze evropljanin da nas natrpa, probao je Batum onomad sa 8/12 za tri u 1/2 finalu SP, dao 35p i poduvao kurac.
Upuvace se Slovenci u drugom poluvremenu.
dobijamo ovo
даће нам 42 запамтите овај пост пичке
A lijepo sam pitao ko je zadužen za Dragića večeras...
Treba ga iznijet sa terena, inače ode lagano preko 40 poena.
добијамо ако драгић сломи шаку у свлачионици
Smrt Prepeliču
Ona njegova bunaruša sa 16 metara im digla samopouzdanje
brate ne bih se smorio da nas dobije slovenija u normalnoj tekmi, al me trigeruje ovo suđenje najpoganije
О Боже поглдај нас мало, немамо ништа у нашим бединх животима сем ово мало среће од спорташа, дај да добијемо ово плс. И да тата престане да пије.
Da je Kalina tu pa da ne brinem
lol
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
ima neko strim normalan ovaj moj koci
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/slovenia-vs-serbia-live-stream-live-stream-4458524.html
bio bi egal da sudije ne navlače ko da su im slovennci rod rođeni
Kako igra Dragic jebo sebe. Ajde da prezivim kad nas trpaju Irving ili KD, al nemoj Dragicu brate, ni mrezica se ne mrdne
Ne dajte 80 za poluvreme šta su lejkersi majku ti jebem
Da li je realno da Janeze ovoliko kenja trojka, ajde da kažeš da su čisti šutevi, ali oni bre pogađaju preko ruke mame im ga nabijem.
brate ako nas dobije jedan lik u picku materinu
Poslati Danilovića sudijama u svlačionicu kad je već tamo
Дал је толико очврснуо у НБА, ко са децом да игра кад крене на улаз.
Ne moze evropljanin da nas natrpa, probao je Batum onomad sa 8/12 za tri u 1/2 finalu SP, dao 35p i poduvao kurac.
Upuvace se Slovenci u drugom poluvremenu.
dobijamo ovo
даће нам 42 запамтите овај пост пичке
A lijepo sam pitao ko je zadužen za Dragića večeras...
Treba ga iznijet sa terena, inače ode lagano preko 40 poena.
добијамо ако драгић сломи шаку у свлачионици
Smrt Prepeliču
Ona njegova bunaruša sa 16 metara im digla samopouzdanje
brate ne bih se smorio da nas dobije slovenija u normalnoj tekmi, al me trigeruje ovo suđenje najpoganije
О Боже поглдај нас мало, немамо ништа у нашим бединх животима сем ово мало среће од спорташа, дај да добијемо ово плс. И да тата престане да пије.
Da je Kalina tu pa da ne brinem
lol