Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Тјерајте се у курац, нисам ни видио шта сам написао, пола 2 било. хД

Куцао сам тако што ми тастатура избаци предложене ријечи, мрзило ме да хабам палчеве.

Добар вам овај Стевчо меме, осрца сам се насмиј'о.

2. Ovaj komp je Stevči obezbedio lik iz Dubaija. Bohor je bio posrednik izmedju njih.

3. A gde ste videli cigana da oce da radi?

4. Cast izuzecima xdd

5. Ma ne mislim da radi, nego ovo deluje kao kancelarija. Zato se iznenadih. Reko' ko zna šta se desilo.

6. Тања Војтеховски лајкс дис фото.

7. Stevčo radi na izdavanju vozačkih dozvola, umesto računa na uplatnicama za budžet, mup i nbs, stevčo dopisuje svoje, skontao da je to bolje od moljakanja, pare ležu a opet ništa ne radi jer je potpuno lud cigan aaahah

8. Kad neko krene da kenja kako su Španci mlad tim ali igraju dugo zajedno. Trijes plus u proseku. A ovo je tim iz 2016..

https://s14.postimg.org/xqr7hv8v3/Screenshot_2017-06-30-23-06-39.png

9. Možda su stariji ali više rotiraju

10. Tilmo sastav spanije je: Sergio Rodriguez, Ricky Rubio, Sergio Llull, Alex Abrines, Juan Hernangomez, Willy Hernangomez, Nikola Mirotić, Juan Carlos Navarro, Fernando San Emeterio, Marc Gasol, Pau Gasol

Znaci nema rudija, kalderona, rejesa i klavera(mada on i nije mator). Ako budem morao da nastavim proces antidebilisanja tebe pocecu da ti naplacujem. Za pocetak mi posalji 1000rsd koje si izgubio u opkladi.

11. Ok. Pošteno. Pusti mi br u inbnbox i uplatiću ti, kao ono za poker kad sam ti slao.

12. Oćel neko u trajni ban da ne uzimamo medalju?

13. Ja imam jedan fore haha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.