Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

  1. Ovaj je nije prepoznao hahaha

  2. Sale si nije pozdravio bojkotuje državu hahahaha

  3. Eh da se i nasmijemo malo.

  4. hahahah secam se kad je sale dosao u bermudama kod milosevica onda, a svi ostali u odelima haha

    sale anarchy

  5. Neka svađa je u repstaciji i u studiju e sad ne znam zbog čega

  6. SELTICHE SHTA JE BOSNA URADILA HA HA HA

  7. Gle ove majmune cirkuzante

  8. Г Л У П Е Р Д Е
    Л
    У
    П
    Е
    Р
    Д
    Е

  9. pa meni se ucini da sam video brnabicku na tribini, stajala sama sa zastavom.znaci to je ona bila

  10. Bolji su bili, svaka im čast. Ne budite seljačine vas par sa sudijama pls. U apsolutnom smislu, dobar uspeh naših, sa ovom ekipom srebrom. U relativnom je fejl jer nije bilo finale sa Španijom, ali stvarno nije sramota izgubiti od nekog ko ovako odigra. Čekam ih celo prvenstvo da padnu a oni istraju, bravo.

    Jedino što imam da kažem u smislu odluka loših je po meni, držanje one šoder petorke koja je stigla na minus dva krajem treće, POSLE TOGA. Mislim da se tu Salo preložio na taj Štimac Gudura moment, koji je bio istrošen stizanjem na minus dva, i da su tu trebali da se vrate najbolji pa da možda odemo na 4,5.

    Ali dobro, imali smo i posle šanse i jbg. Svaka čast Prepeliču.

  11. Božija kazna sasvim opravdana jer se ložimo na ovaj prenebitan sport. Eej zamisli EP u košarci. Takmičenje koje ozbiljno igraju samo Srbi Hrvati Španci nekad Litvanci a sad Slovenci po najnovijem. Gde su Englezi, gde su Nemci, gde su Francuzi, Talijani? Medju poslednjima jer ih bas nesto boli kurac za ovo nepopularno neprofitabilno gomno od sporta. Vaterpolo 2. Odbojka 2.

    Kad prodjemo grupnu fazu u fudbalu na evropskom ili svetskom (sto prate milijarde ljudi preko malih ekrana) onda mozemo nesto da se kurcimo, ovo je samo ponavljam, mini takmicenje izmedju Srbije Hrvatske Spanije i jos jedne random ekipe, kao sto je vaterpolo mrtvo mini takmicenje izmedju Srbije Madjarske Hrvatske i Crne Gore.

    STOP NACIONALNOM LOZENJU NA UBACIVANJE LOPTE U/KROZ/PREKO MREZE

  12. Bravo genije, bila je ona i Miro Cerar, ne zna se ko je vise gej tu

  13. Popišam vam se u usta objektivna AAA AKA AKA AAA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.