Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 8

1. znaci jebaću majku ćićaritu ako ne da bar jedan gol, stavio sam ga za kapitena, a aguero zamenik

2. И -4 од трансфера хах.

3. Jedva sam dočekao da izbacim debrujnea za ovo kolo, iskoristio wc da se malo popravim ako može, i sad kao šlag na tortu vidim da imam istog kapitena kao mylosh, nema, propast, bataljujem

4. Otamendija stavio na zadnje mesto na klupi, reko pre će i brat Dafi iz Brajtona da klin šituje nego ovi. Delovalo da će biti gg tekma. Nikako da prestanem da precenjujem liverpul jebeni.

5. коме је капитен Алексис Санчез, рискантан потез.

Slazem se da je riskantan potez

6. Danilo moj brat uvek ispostuje, sigurnih 6 poena

7. sladićemo se zajedno brate moj kragujevački

8. Jel se računa silovanje ako se žrtva ne opire jer smo to imali na ovoj tekmi.

9. Aleksis sancez je na klupi

10. Ja nisam ni pravio izmene puca mi kurac ionako cim nesto drkam sjebem stvar

11. Jebiga kad nisam čekao da prođe avgust. Probio je led ove sezone sad Kejnara ulazi u seriju.

12. http://dodaj.rs/images/LFW3d.png moglo bi biti dobro kolo kako je krenulo

13. moraće neki wild card da padne

14. Dobar sam prilično u ovom kolu

15. Ja kapiram nekih 50 da cu imati

16. Mnogo sposoban decko ovaj Saciri

17. Jeebote samo 21 poen od 10 igraca, sta je ovo... Sta je radio Mane, pise da je suspendovan do oktobra?

18. bacio sam vajld kard i stavio normalne napadače kao i ostatak sveta

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.