Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahahaha blokirali me na pravdi Boga na engleskom fudbalu, dobro je da govnarima nisam dao hiljadu dinara letos.
I mene su zimus mamu im jebem kompleksasku
pa koji kurac menjas cicarita majku ti jebem jajarsku bilicu
jebem ti i sranje i fantazi i sve nek se tera u kurac
Pogodio prečku slepac u prvih 10 minuta, sam.
Skinem traku lukakuu da stavim ovome slepcu, još iskoristio wc i imam manje od 40 poena, nema šta više da pokušavam ovde, ostavljam ovako pa kako bude u narednim kolima jebe mi se ionako sam ovo igrao iz dokolice dok ne počne EL
https://imgur.com/vrS7t1T
dzamal osto na klupi, greota
Coa znao sam da je neka visa sila cim me sjebe tako i meni kapiten jebemite usta xd
Jebi Krajino sve u nizu titula je tako blizu
I ja sam izvalio što više menjam, više sjebavam. Sad ću da ostavim postavu neko vreme i nek rade šta oće, menjaću samo ako se neko povredi.
- Pogba je povređen. Napušta utakmicu protiv Bazela već posle dvadesetak minuta, u pitanju su prepone... Problem za Murinja. Francuz je bio kapiten večeras...
A JEBEMTI
Palas promenio trenera, mozda ce da kidaju sad
Sad vidim da sam vas pocepao sa 61 i u h2h sam odrao nekoga ko je imao manje od 30 fazon, nemam srece kad sam imao 54 izgubio sam od nekoga sa 55, 49 od 56...zreb je neumoljiv
Jebem ti pogbu nece igrati sledece kolo a ja u nedelju sprco wildcard, sta sad da radim
idi za bg
Dosta stvar sad sam skontao, kad aktiviras wildcard mozes cele nedelje da menjas tim kako hoces
Pogba mesec dana OUT, a ja izvrsio vec izmene sad ako dovedem koga hocu imacu opet -8, i proslo kolo sam imao -8 aukurac jebeni, a necu wc jebemti ls
Imas free hit
Чек ако активирам WC, тим ми се враћа следеће недеље у нормалу или како? Глуп сам, не знам како то функционише...
Чек, фри хит или вајлдкард? Шта искористити?
Едит: Која сам ја нубара лололо
Одрадио сам фри хит, и надао се да могу трипл капитена да искористим у исто време :(
КО ИМА КЕЈНА МЕЋИТЕ ТРИПЛ КЕПТН!!!!! Убиће Свонсија!
https://ibb.co/fAWrYk
ИМА ДИЗМЕЋЕМ ОВО КОЛО, ИСПОД 70 ПОЕНА НЕ ПРИХВАТАМ!!!
Starac koji ce ti moj Kante i Fernadinjo?