Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Možeš samo jajca da mi opereš aj poz xd
Ne ide baš da četvrti tim u ligi uzme titulu, to ti je kao da sad očekujemo da žalgiris osvoji EL, teško
Samo da u poslednjem kolu Eriksen, Kejn i Arnautović postignu minimum po 4 gola i da imaju po koju asistenciju i prestižem gazimudoa lagano i uzimam titulu.
Kucko molim te
A jebem ti sto majki koliko sjebao stvar u pet minuta do tri...
Izbacim bernarda silvu jer se vodim mišlju da se sterling vraća za kraj i nema mesta jbg za silvu tu... I uzmem arnautovića, i to je i ok izmena.
I onda javljaju mančester kombinuje postavu dža bu ne igra sančez a meni kapiten pa kako majku ti jebem šta da radim šta da radim i uzmem salaha umesto sančeza i idem sa -4 u kolo... I izlaze postave i sančez sam u špicu, bernardo silva u špicu umesto žezusa i aupičkumaterinu
Đomla čestitke na h2h tituli, debilčina sam ispao.
Dobro serem malo nije baš da je već kraj jbg nikad se ne zna ali sam u kurcu i pre početka
И за једно два сата ћемо знати победнике лига. Чини се да Газимудо има недостижну предност у класику, а Х2Х је увек отворена прича до самог краја, финале АцаКГ и Ђомла
Ђомла са трипл капитеном на Салаху, да ли ће то бити гејм чејнџер.
Kakva nedostižna prednost počelo je, Kejn već spakovao jedan ajde lutko još tri četiri i imam ga.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=05&dd=13&nav_id=1392012
Bice neizvesno Coa do poslednjeg minuta. Meni ne igraju De Gea, Otamendi i Vertongen, a ovi sto ce upasti umesto njih daj boze da imaju 3 4 boda... Gledam Liverpul i bas svi namestaju Salahu da da jos koji, nadam se da hoce... inace ce biti bas povuci potegni
Zagovnalo se solidno, ja sam morao sa -4 da idem, još se držim, ovi moji idu ka CS za sad, videćemo.
A omaši li ga šiptarčina omaši jebem li mu poreklo
Fabianski doktor
Strpase ga i Zaha i Arnautovic.. Kako stvari stoje dobijas Coa
Mada ga dade i Vardi i Tarkovskom ode CS... Menja se iz min u min, jedan gol WBA bi sve promenio :)
Ma dobijam kurac da izbijem oči, ode cs tarkovskom, dade ga vardi, kako se okrene ovako u deset sekundi majku mu jebem
Hahaha koje ludilo totnam lester ju ju
Milivojevic asist idemo... Sunce ti, odlucice to sto mi Young odigrao 59 minuta... da je ostao jos par sekundi 2 boda bih dobio koji ce mozda presuditi
Ipak Townsend :(
Bonusi će ovde da prelome kako stoje stvari
Bez bonusa 69:67 za mene ako sam sabrao dobro... Od bonus poena ti vrv Arnautovic i Zaha a ja Vardi... Neka srecniji pobedi :)