Selección de baloncesto de España- Košarkaška reprezentacija Španije

1. e pa ja pratim intenzivno sad bas gledam ovaj Bridgestone Inv. pa sam mislio da mozda pratis i ti posto si sportski novinar

2. Sviđaju mi se Španci što nikad ne ispaljuju repku. Osim Mirotića, al on nije Španac.

Zato su i najbolji svih vremena.

3. izvini kad moram tako da ti kazem

4. tako se i moj ortak lozi na glupe stvari, zna sve transfere igraca i novac utrosen u proteklih 5 godina. ili npr uci napamet recenice spanskih komentatora pa ponavlja svaki put kad ga vidis. a npr kad odes kod njega na bleju ne da ti da punis telefon jer trosi struje

5. I meni je Španija baš ekstra ekipa, po ljubaznosti mi je tu neđe oko Hrvatske

6. Igramo pripremne sa Tunisom, Belgijom i Litvanijom.

7. Ovoj temi fali Božo Barselona

8. http://www.marca.com/baloncesto/seleccion/2017/08/01/5980816bca4741214e8b4602.html

Zanimljiv članak Marke - sva braća koja su ikad igrala za Španiju. Neverovatni asovi.

9. hej radjard daj molim te odsviraj mi pesmu

10. ahhahaahah španjci šta je bilo jebaše vas SRBSKA deca, a ? hahahahahahahaaha

11. nama mladje selekcije vrše osnovnu funkciju- proizvodnja novih igrača za A tim. rezultat je sekundaran.

medalje se uzimaju u septembru. One koje vrede.

12. Ajde šta si tačno mislio kad si otvorio ovu temu? Recimo da stvarno nije bilo bedno trolovanje, kako je išao tvoj tok misli, hmm na forumu šaljivog sajta vukajlija otvoriću temu o košarkaškoj reprezentaciji španije i tu će baš mnogo ljubitelja rudi fernandeza diskutovati o crvenoj furiji i njenim predstojećim izazovima

13. samo sam mislio da sportska institucija kao što je selekcija Španije zaslužuje reevaluaciju u srpskim mozgovima

14. Aj teraj se u kurac vise,apsurd kad postuje na temi o sos kanalu staroj 7 godina je vrhunac trola I duhovitosti za ovo govno sto si otvorio

15. Jebem ja majku obojici

16. A otkud znamo da nisu svi ista osoba, apsurd, ovaj, kao što sam ja navodno još par osoba sa ovog sajta?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.