Nepopularna mišljenja

1. Brt se zalaze za anarhiju da ne bi imo ko da ga cera u skolu sjutra

2. Ne moze kod nas ljudi anarhija. Mi smo coporativna bica, copor mora da ima hijerarhiju, mora da postoji alfa. Mi se i dalje koljemo medjusobno jer su oni tamo iz drugog copora sa one strane pojila jebem im majku ne zove se nas stvoritelj Velika Zuta Lopta vec Veliki Topli Krug! Cim nestane jedan oblik vlasti napravice se grupe koje ce uvesti svoj oblik vlasti i postaviti vodju koga ce mala grupa podrzavati iz licne koristi/straha/debilizma/dodaj sta hoces i ostatak copora drzati u pokornosti. Mozemo se kurcimo koliko hocemo mi smo i dalje gomila preraslih majmuna. A majmuni su bagra tako da ce uvek postojati grupa onih koji ce, ako nista drugo, urlati, valjati se, pisati i kenjati po ulici i zagorcavati drugima zivot ako nema sredstva represije da ih u tome spreci.

Eto vam nepopularno misljenje.

3. два непопуларна мишљења за понети, молим

4. Anarhija je kul, bikoz noting tu luz

5. Trajfors, scenario: Ideš u tvoju Ipče Ahmedovski srednju školu u svježe, pomalo rosno proljećno jutro. Škola je 5km od tebe i ti šetaš do tamo. Na jedno 3km od kuće brat dolazi, lupa ti bekhend šamarčinu preko obraza rumenih, uzima ti ajfon na koji si spiskao zadnjih 5 godina džeparca, koji ti je vidio u džepu. Pođeš u policiju da prijaviš nedjelo, policajac ti kaže "Dečko ja nemam nadređenog ili poslodavca, da vidim neke pare ako 'oćeš taj fon nazad?" I da ti neku cifru za koje možeš da kupiš 5 ajfona. Šta radiš tad, Traj?

6. Pa ne može da se desi da mu otmu ajfon jer će lopovu da puca u levo koleno iz pištolja, to je već objasnio, brate po Valteru

7. U jbt pa to je stvarno neprobojan sistem, zaboravi da sam išta pitao

8. anarhija je sranje.svaki debil moze da radi sta hoce, jeste da i ovako neki debili rade sta hoce i prave ogromnu stetu, zamislite tek kako bi bilo u anarhiji.jos je problem sto zabrane i pravila ne vaze za sve, kad bi bas svi morali da se pridrzavaju pravila gde bi nam bio kraj

9. Ima onih pauka arachnida to smo učili u školi Ipče Anarhijovski

10. imaju pauci krstasi, oni imaju krst na ledjima, nema ni jedan pauk slovo A.

11. pa jbg nisam znao za ovog pauka

12. Ne znam ko mu je ovaj na avataru, ali sasvim solidno liče

Na avataru je Dok Holidej, jedan od najvevih kockara, alkosa, plejboja(nedostatak boljeg izraza jbg) i revolverasa

13. Što kaže Papetov stric, srpski narod treba jebati

Plačem

14. Boh sta mislis o anarhiji brate i za koliko bi arkan postao vlasnik srbije

15. Sa sve putovanjem iz Grčke

16. Hmmm. A za koliko vremena bi trifors fasovao maksilofacijalnu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.