Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sudeći po dužini njegovih postova pre nego što bi Arkan bio u Velikoj Plani
Ja cenim cim bi izasao napolje
Odlazak na beer fest da bi se napio od zaječarca dok se guraš sa ostalom stokom u oblaku prašine i slušaš Dubiozu kolektiv nije kul. I ceo taj događaj uopšte je teška govnurda
I neretko kondilome dobiješ
Zaječarac je golo govno od piva.
Mislim ok je za jedno, kao i svako drugo što možeš jedno da popiješ, al' poale bije na gorušicu i boli glavudža od njega, golo govno.
haahh e nije nista tako sto si rekao aleksandar
E slušaj me dobro sad šta ću da ti kažem
Sere mi se od zaječarskog piva i od toga kad vidim da svi u kafani piju zaječarsko a nije ni za kurac
Igraj sutra keca na liverpul i dvojku na mančester
Haha
Exit je sranje. Guča je jebeni vašar običan. R'n'R muzika nije ništa bolja od Granda samo što se tekstovi slabije razumeju. Jelena Janković je bolja pička od kenkave Ane Ivanović, belosvetske kurvetine.
Au al si se se prosro sad...
Realno govoreći, 68% likova koji su večeras učestvovali u debati o anarhiji misle da je Vučić kriv što im je mali kurac
Triforce kakav je sendvic botino HHAHAHA
Sendič ukusan je
Jeli kako ću ja sad kuckati za pare po onim sajtovima kad mi se prsti ukočili od objašnjavanja ljudima šta je apatija
Pardon, anarhija
polako ali sigurno hehe
anarhijo anarhijo ko bi tebe ostavio
Ronaldo je bolji od mesija
Adrijano nikad nije bio vrhunski igrac, osim na pesu 6
Gvardiola je ocajan trener