Nepopularna mišljenja

1. Uh, ovo ti je bas netacno. Mozes na silu izvuci neke slicnosti ali mogu i ja razlike, bas je netacno.

Za tursku kafu se slazem da je sranjcuga.

Ovo za odbijanje poziva se u principu slazem ali ne dopadam kad se izmisljaju povrede, rad na sebi, trazenje kluba itd kad bi lepo rekao bilo ko NECU DA IGRAM OVO LETO JER ME MRZI JEBENO IMAM NOVU PICKU OCU NA MORE SA NJOM JER SAM USAO U LOVU SADA PA NE MORAM U SUTOMORE ja bi reko ok je brt uzivaj dodji kad budes mogao

2. Uh, ovo ti je bas netacno. Mozes na silu izvuci neke slicnosti ali mogu i ja razlike, bas je netacno.

Ovo pp da mislis na serije utakmice?

Inace sam i mislio na to NECU TERAJ SE U KURAC, a ne hocu ako ne potpisem ugovor pa da se jos malo dokazujem, ako potpisem necu da se ne povredim.

3. Da, na to radjovo sam mislio

4. da na juliju sam mislio, ona sa kapom.sto se utakmica tice, vec zadnjih 10ak dana razmisljam o tim stvarima dal je dobro gledati itd.pa ovako.ako je nekom zabavno neka gleda, mene licno za sport boli k..ali dobra utakmica je lepa za gledanje, bas sam uzivao u mecu real-man.kako su smireni u opasnim situacijama, hladne glave igraju i pruzaju maximum, ne panice kao ja sto sam radio kad sam igrao na poziciji levog beka pa cim dobijem loptu dzokam sto dalje od gola,napravio sam ko zna koliko hiljada auta tokom fudbalske karijere, iz dobre serije covek moze da izvuce nesto,da mu pomogne da ne bude zatucan.mada je i jedno i drugo sranje covek se najbolje usavrsava kroz poznanstva sa ljudima.posebno od starijih moze nesto da nauci.danas pricam sa komsinicom ona ima 70 god i kaze mi ona-zene su gore od ljudi, kvarne su..znaci zene nisu ljudi i kvarne su, ziva istina, uvek volim kad cujem nesto pametno i nadasve istinito

5. sveps original je sranje a tonik i onaj narandzasti su O K

6. postujem samo pusace camela

7. Turska moz da bude ok. Samo doncafe nema ukus, a grand ima ukus kao da je seku alevom paprikom. Dobru tursku je ok piti.
    Espreso jes dobra stvar al i kad njega pijes dosta smori ko i turska. A to je problem imanja aparata. Sto si govno i mrzece te da kuvas tursku. Bukvalno pijem periodicno jedno i drugo.

Cafe Vergnano ili tako neki kurac se zove je bruka espreso.

Crveni Marlboro je grđa krdza od kamela, al sporije gori. Tako da uzimam kako mi dune.

8. Beli davidof rišejp samo. Ovo kopirajte tamo u onu temu sa cigarešinama.

9. Camel žuti kratki duvanim duže vrijeme već
    Osećam se ko Džon Vejn

10. uuu,kamel plavi već 3 godine, pre žuti. i samba kafa, koja postoji samo u merkuru u ns i na pijacama

11. Da li neko od vas padavičara zna zašto su prestali sa prodajom crnog i belog kamela i da li je to slučaj samo u Srbiji?

12. Космајац
    Camel žuti kratki duvanim duže vrijeme već
    Osećam se ko Džon Vejn

+1389
    Isto, primarno to, kad oću da promenim na kratko, crveni meki kratki marlboro. I to je to.
    Al Camel žuti kratki je ljubav.

13. I povremeno ovo, jer ide preljepo uz burbone, i lepo miriše, dugo gori i generalno je banja za uživanje.
    http://m.cdn.blog.hu/sz/szivaros/image/Szivarok/toscano/tosca05(1).jpg

14. Crveni Marlboro je grđa krdza od kamela, al sporije gori

Jesam li dobro shvatio da je tebi ovo neki faktor kad odlučuješ koje ćeš pljuge da kupiš? Jebem mu miša, ako je krdža ne kupuješ ga pa sve i da gori jedna pljuga tri dana.

15. Jao jao kamel bolji od mekog crvenog hahah bešte bre u kurac

16. Sobranje beli ovaj novi prebija, samo što sam ja s mekog marlbora prešao na to a slabije je pa dosta više pušim al' jbg sad

17. ja pusim parlament akva blu mada mi smetaju kad pretaram primetio sam

18. Jesam li dobro shvatio da je tebi ovo neki faktor kad odlučuješ koje ćeš pljuge da kupiš? Jebem mu miša, ako je krdža ne kupuješ ga pa sve i da gori jedna pljuga tri dana.

Nisi dobro shvatio. Gotivim ih više nego druge pljuge, lepše su mi. A i jake su što je isto kul.

Ako oću prelepost, onda su cigarilosi tu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.