Pa ako si konstatovao znaci izneo si misljenje xD
Nisam rekao da nisi u pravu, nego da nam je nekako postalo podrazumevano da pokusavamo da budemo i veca beda nego sto jesmo.
Koja vrhunska šega.
Ali slepac bi primetio koja je Dab'ja Buš veličina.
Najveći američki posleratni predsednik, po mom skromnom mišljenju.
A Klington klasičan Manu Čao/Noam Čomski smarač. Izlapeo, oguglao i propo.
Vidi se tačno kakav je Buš domaćin, reci da ne bi uvek pre otišao kod njega na ranč, Lora na brzinu improvizuje neki do jaja meze, ti ga smaraš da ti pokaže slike što je slikao, klima u Teksasu Zdravlje Leskovac.
A u Bila - babuskera Hilari ne zna da kuva ič, pada kiša, neprijatno, vonja amonijak, smor...
Ova tema je isti kurac ko ona "Svi pljuju, a ja gotivim" i isto kao i tamo nije se iskristalisalo da li treba pisati mišljenja koja su nepopularna među vukajlijašima i sličnim korisnicima interneta ili među narodom.
turska je sranje, neki je zovu i domaca neki obicna, dakle kako moze da bude dobro nesto sto se zove-turska, obicna.nikako.pijem samo espreso, moze lavazza, julijan.ne volim ona kisela espresa
Turska kako kazes je bolja nego nes tri u jedan, narocito od one za nase trziste, ali i od bilo koje instant generalno. Koja je to julijan? Asanž izbacio espreso kafe? xD
Ili mislis na Julius Meinl pa onda Julius?
Inace, mislim da onima koji odbiju da igraju za represtaciju mogu svi kolektivno da se napasu muda. Imaju pravo za tako nesto u potpunosti.
Nisam ja podijelio mišljenje, samo sam konstatovao na osnovu dosadašnjih xD
Pa ako si konstatovao znaci izneo si misljenje xD
Nisam rekao da nisi u pravu, nego da nam je nekako postalo podrazumevano da pokusavamo da budemo i veca beda nego sto jesmo.
Žena Miloša Teodosića i Sofija ona što je vodila onaj kviz za degenerike na b92 su najprecenjenije pičke u Srbiji ubedljivo.
I Slađa Alegro
Ne znam ko ju je proglasavao za picku,vecina je bila u fazonu krakata kobila.
http://www.kurir.rs/data/images/2017/05/19/22/1188691_jelisaveta-orasanin_sq-s.jpg
bedevija
ova ili izvlaci iz pete ili je super lik.
ne vidim razlog sto se polomise oko nje kostic i teo.
https://youtu.be/8hUOUNZrbBg
Koja vrhunska šega.
Ali slepac bi primetio koja je Dab'ja Buš veličina.
Najveći američki posleratni predsednik, po mom skromnom mišljenju.
A Klington klasičan Manu Čao/Noam Čomski smarač. Izlapeo, oguglao i propo.
Vidi se tačno kakav je Buš domaćin, reci da ne bi uvek pre otišao kod njega na ranč, Lora na brzinu improvizuje neki do jaja meze, ti ga smaraš da ti pokaže slike što je slikao, klima u Teksasu Zdravlje Leskovac.
A u Bila - babuskera Hilari ne zna da kuva ič, pada kiša, neprijatno, vonja amonijak, smor...
Ček da probam:
Ova tema je isti kurac ko ona "Svi pljuju, a ja gotivim" i isto kao i tamo nije se iskristalisalo da li treba pisati mišljenja koja su nepopularna među vukajlijašima i sličnim korisnicima interneta ili među narodom.
Domaca kafa je sranje. Ne znam zasto bi kuci to govno kuvao,u kaficu pozajmi od nekog jos 40 dinara za espreso.
Smatram da svi koji ne igraju za represtaciju imaju svo pravo na tako nesto, i treba svim "kriticarima" da poruce da im se napasu muda.
Turska kafa, ako na nju misliš bleče, jebe sve ostale kafe kafenim kurcem u kafenu pičku.
Na nju. Zato se I zove tema nepopularna misljenja.
Naravno da ti je turska doncafe najbolja kafa ako nisi probao nijednu od milion kafa koje piju u Južnoj Americi i Africi
E
turska je sranje, neki je zovu i domaca neki obicna, dakle kako moze da bude dobro nesto sto se zove-turska, obicna.nikako.pijem samo espreso, moze lavazza, julijan.ne volim ona kisela espresa
prodigy je isto sranje, zadnjih desetak god, od kad su poceli da zvuce poput skrilexa.sav taj hard tehno je mutirao na debilski nacin
Turska kako kazes je bolja nego nes tri u jedan, narocito od one za nase trziste, ali i od bilo koje instant generalno. Koja je to julijan? Asanž izbacio espreso kafe? xD
Ili mislis na Julius Meinl pa onda Julius?
Inace, mislim da onima koji odbiju da igraju za represtaciju mogu svi kolektivno da se napasu muda. Imaju pravo za tako nesto u potpunosti.
gledanje utakmice = gledanje serije