Nepopularna mišljenja

1. Realno, kokteli su kurac i sva slatkasta pića. Jedino je ok neka žestina sa energetikom jer radi dobro.

2. Nije stiglo ništa da me smori dosad u životu, tako da ne mogu da pričam na tu temu

3. Ovde je to kao izjava "dosta mi je trista grama pečenja po obroku"

Ovo jeste sramota, tilmo nivo sramote, al koktele pijem solidno, znaci nisu sramotni

S druge strane mene solidno brzo sve smori, samo pneumatski pauk onaj sta li nece nikad

4. Nije stiglo ništa da me smori dosad u životu, tako da ne mogu da pričam na tu temu

Imam period u životu kada sam pravio homemade Kahlua-u i cepao koktele svaki dan. Voćkaste ne volim, one koje volim sam cepao svaki dan i smoriše nakon nekog vremena.

Ali ovim oblikom alkoholizma gde cepam kraft, burbone, povremeno neku dobru rakiju i koktele koje volim, sam skroz zadovoljan. Tako da čak i da imam više para nego što imam, boleo bi me kurac da izlazim iz sadašnjeg režima.

5. Tehnički, za svako piće postoji i mesto i vreme i prilika kada je najbolje baš to piće da se pije.

6. ne bi reme bio reme da ne spomene suptilno u postu kako živi na visokoj nozi xd

7. El baš morate svoj alkoholizam da prenosite na sve teme redom

8. Ne znam zasto, ali uvek sam mislio da je reme neka sirotinjica studentska neki bubuljicavi introvert od 50 kila, knjiski moljac, nevin u 26 godina. Jesam li bas mnogo omasio?

9. ne bi reme bio reme da ne spomene suptilno u postu kako živi na visokoj nozi xd

Jbg, nisam ja kriv što sam baš onako bogat. lolo

Ne znam zasto, ali uvek sam mislio da je reme neka sirotinjica studentska neki bubuljicavi introvert od 50 kila, knjiski moljac, nevin u 26 godina. Jesam li bas mnogo omasio?

Baš sam onako bogat. Jesam student, ali to je jer sam bogat pa se ne cimam previše oko faksa. Imam 83 kila. 25 godina i baš onako dosta jebem. Pa ti proceni sam haha.

10. A i ne možeš svakodnevno da piješ kraft ako si sirotinja, fazon najjeftinije pivo košta 300 kinti, a ja ove godine držim prosek od oko 3 dnevno lolo.

11. U klasi smo mogli smo se napraviti boks mec. Tatin sin al nema veze i ja sam ako cemo iskreno

12. to je skroz ok Maestro. Pa posle boksa na masnu pivčugu, lolo

13. A da jebete jedan drugom zene i da se okumite to ne?

14. Bas me bezveze trpate za tu izjavu

-nije bilo jebanje, bilo je samo ljubljenje, doduse jest bilo i jedno jebanje al nesto ofrlje
    -nisu bile u pitanju zene niti devojke vec neke bivse devojke iz veza od mesec dana i kombinacije
    -imali smo tad izmedju 17-20 godina ja i moj kumara dobri
    -poenta price je bila da to nije uticalo na nase drugarstvo jer bi bas bili debili da jeste

15. Koliki je vaš lični dohodak izražen u kraft pivima po danu

16. Mogu fazon 36 kraft pive dnevno derat bez problena, još da nisu govna gola užasna možda bih i pokušao

17. ja rekoh koliko derem, a ne koliko mogu. Mogu realno koliko hoću.

18. reme preporuci neko dobro kraft pivo za popiti

p.s. ja sam takodje bogat dosta

19. Jel se to meni obracas hehe

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.