U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste, i ja spadam u tu grupu. Vozim skupa kola i imam odnose baš često. Mnogo puta sam vidio vaginu, znam kako penis ulazi u nju. Imam dosta anegdota o mojim seksualnim avanturama. Poistovjećujem se s postom.
hahaha
a ja tek kolko sam puta jebo,,ne znam dal to pricaju svima ali meni bukvalno svaka riba kaze da je za staro gvozdje posle sexa sa mnom.to znaci da rasturam
kad ces da se zenis
nemam pojma..sigurno mislisd a me nervira to pitanje, e pa druze zajebo si se :D
pitaju li te kuci isto kao i mene?
ne.moj drugar ima problem sa tim, svaki dan ga pitaju kolege na poslu i keva i cale kuci.
Branioci ćirilice su u svojoj biti ista govna kao NVO aktivisti (gej prava, prava manjina itd.) koji uzmu nepostojeći, ili relativno mali problem (OK, jeste da ćirilicu treba sačuvati) i naduvaju ga u pitanje života ili smrti, da bi pokazali kolko je nima stalo, kako se oni bore za nešto bitno i da daju svrhu svom postojanju.
Da bi Srbi propali jer pišu latinicom (budu asimilovani) morali bi da ne izumiru, pošto izumiremo, kojim će pismom pisati nepostojeći narod za 100 godina je u suštini bespredmetno, tako da odjebite više majmuni pun mi vas je kurac kao vi nešto spasavate srpstvo...
Cizkejk jebeni, najjadniji kolac ako se moze nazvati kolacem. Vrljavo pihtijasto gowno, "ee brate ovo je pravi letnji kolac, lagan bas ekstra osvezava", mars jebem vas usta slepacka, sirotinjski kolac koji ne bih svinji ponudio a ne coveku.
U stvari hoces da kazes da ti se ne svidja?
Cizkejk jebeni, najjadniji kolac ako se moze nazvati kolacem. Vrljavo pihtijasto gowno, "ee brate ovo je pravi letnji kolac, lagan bas ekstra osvezava", mars jebem vas usta slepacka, sirotinjski kolac koji ne bih svinji ponudio a ne coveku
Bokser već krenuo kolima iz mladenovca za valjevo, nije mu daleko xd
Za čizkejk se mora baš pogoditi gde se kupuje (tipa jedino srce u kg-u ima vrhunski, svi ostali u gradu prave splačine neke bez maskarpone sira pa ne može tako batke ne može)
Mislis da je Trnavac pisle akvizicije poslasticarnice "Srce", nastavio sa praksom koriscenja skupih sastojaka i svega sto ne pravi "Joker"?
Jedino ako je Kuč krenuo da pravi Maskarpone.
Branioci ćirilice su u svojoj biti ista govna kao NVO aktivisti (gej prava, prava manjina itd.) koji uzmu nepostojeći, ili relativno mali problem (OK, jeste da ćirilicu treba sačuvati) i naduvaju ga u pitanje života ili smrti, da bi pokazali kolko je nima stalo, kako se oni bore za nešto bitno i da daju svrhu svom postojanju.
Da bi Srbi propali jer pišu latinicom (budu asimilovani) morali bi da ne izumiru, pošto izumiremo, kojim će pismom pisati nepostojeći narod za 100 godina je u suštini bespredmetno, tako da odjebite više majmuni pun mi vas je kurac kao vi nešto spasavate srpstvo...
Проблем је што влада опште незнање у овом дебилном народу јер се ћирилица поистовјећује са национализмом српством курцем палцем. То је само писмо једног народа који га не користи, и ништа више. А то уствари јесте питање живота и смрти једне нације, погледај какав смо курац постали у задњих 50 година. И запитај се што смо и ја и ти и сви ми говна која се курче кад њихова земља освоји медаљу и што јебемо мајку Хрватима кад нам ломе ћирилицу у Вуковару а у Србији 90% латиница. И кад питају неког таквог као ти он каже да нам је Вук Караџић створио ћирилицу и латиницу па су то оба наша писма.
За 50 година ко буде причао српски, сматраће се чобанином који надувава непостојећи проблем умјесто да прича енглески као сви нормални људи у Србији.
A dobro torazulu tu si u pravu, kvalitet svega primetno useravaju u poslednje vreme baš iz tog razloga.
Što kaže tulumbać: "Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije".
Ахахахахахахххххахахахаахахахх знам да се не слажеш са мном акг не мораш мијењати ништа :D
Dio mogu ti pucati u kolena ostr
To što nam hrana i piće (vinjak) presedne jer ga slikaju po insta nije do vinjaka nego do nas
Čizkejk u Vardarcu u Mld je dar od Boga jbg
Koštalo me je da dodjem do recepta al ne žalim. Keva sad ubada 96% fazon, milina
lol
Hahaha
A jebemti vrljava stvar bas, eto u Vardarcu ako se nadjem, cu probati, al cu mu navuci negativan publicitet ako ne valja.
Retko ja kazem za nesto da ne valja jer su smorili ljudi, ovo je jednostavno balavo mlitavo bezukusno sladunjavo gowno, taman mi pola magacina cza zavrsilo u meniskusu :'(
Pa nije smešno ovo
Što si izdvojio