Nepopularna mišljenja

1. Neko mi zvoni na vrata upravo, jel neko od vas?? xD

2. Boh-na vrata zvoni ti

3. Nosi čizkejk iz Vardarca, gura mi ga usta i plaća taksi da ga vodim gde ima bolji u gradu

4. Pa jbg kad je popljuvao vardarac, sad još ostaje bibac pa da mu zajedno miša i neša dolaze na vrata, ne bih želeo da vidim tu pojavu

5. Hahah rađ a šta bi sa čizkejkom nakon tog guranja u usta, jesi li ga probao? xd

6. Jao deje seltik sad da me vidi i bude ponosan

7. Ja ne znam gde su tih 25 u Bgu al u Mld ima 1 bolji sig
    Na Vardaratz mislim da.

8. Hahaha jao Kilograme

9. Coa kilogram - nekrunisani kralj očiglednih fora

Sad bi mogao da objasniš onako u desetak redova kako je bohor čizkejk nosio u rukama, a stavio mi kurac usta, pa smo išli da vidimo gde ima bolji kurac u gradu, a čizkejk je ostao nebitan

10. Rađ, kaži mu brate, ma do jaja je čiz ( a ustvari misliš na čizburger iz Mek)

11. Hahahaha dobar coa ostr

12. Haha pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem

13. Радјард (Valter)
    Coa kilogram - nekrunisani kralj očiglednih fora

Sad bi mogao da objasniš onako u desetak redova kako je bohor čizkejk nosio u rukama, a stavio mi kurac usta, pa smo išli da vidimo gde ima bolji kurac u gradu, a čizkejk je ostao nebitan

Kako suptilno objašnjenje da čizkejk-kurac je

14. Pa evo sad sam se postideo izmaza me radjard govnima po glavi a s druge strane vi vičete dobar ne znam kuću sad

Kad bi samo seltik bio tu da mi aplaudira to bi bilo to sig

15. U pitanju je vlasnik Vardarca

16. Nemoj da se stidis coa zacrveneces se xdd

17. Ne dam bre da se šlepaš na moj post koji sam namerno formatirao da sugeriše kurac u ustima...!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.