Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Neko mi zvoni na vrata upravo, jel neko od vas?? xD
ja nisam
Boh-na vrata zvoni ti
Nosi čizkejk iz Vardarca, gura mi ga usta i plaća taksi da ga vodim gde ima bolji u gradu
Pa jbg kad je popljuvao vardarac, sad još ostaje bibac pa da mu zajedno miša i neša dolaze na vrata, ne bih želeo da vidim tu pojavu
Hahah rađ a šta bi sa čizkejkom nakon tog guranja u usta, jesi li ga probao? xd
Jao deje seltik sad da me vidi i bude ponosan
Ja ne znam gde su tih 25 u Bgu al u Mld ima 1 bolji sig
Na Vardaratz mislim da.
Hahaha jao Kilograme
Coa kilogram - nekrunisani kralj očiglednih fora
Sad bi mogao da objasniš onako u desetak redova kako je bohor čizkejk nosio u rukama, a stavio mi kurac usta, pa smo išli da vidimo gde ima bolji kurac u gradu, a čizkejk je ostao nebitan
Rađ, kaži mu brate, ma do jaja je čiz ( a ustvari misliš na čizburger iz Mek)
Hahahaha dobar coa ostr
Haha pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem
Coa kilogram - nekrunisani kralj očiglednih fora
Sad bi mogao da objasniš onako u desetak redova kako je bohor čizkejk nosio u rukama, a stavio mi kurac usta, pa smo išli da vidimo gde ima bolji kurac u gradu, a čizkejk je ostao nebitan
Kako suptilno objašnjenje da čizkejk-kurac je
Pa evo sad sam se postideo izmaza me radjard govnima po glavi a s druge strane vi vičete dobar ne znam kuću sad
Kad bi samo seltik bio tu da mi aplaudira to bi bilo to sig
http://www.mladenovacinfo.rs/uploaded_pictures/content/post/540x370/vardarac-3546-1.jpg
U pitanju je vlasnik Vardarca
Lolčina Gvozd
Nemoj da se stidis coa zacrveneces se xdd
Ne dam bre da se šlepaš na moj post koji sam namerno formatirao da sugeriše kurac u ustima...!