Nepopularna mišljenja

1. Napisao je lol u fazonu sta pricas ti bre majmune ne degenisi se lol, a ne u smislu hahahaha looooooool matori prejaka fora

2. Pa tebe pitam brate
    Ok, sad mi je jasnije uplašio sam se
    Iz Bosne ti je on

3. Ok ok razjasnili smo sada

4. Hahah nele jebeni :D

Pa to je bolje i od neško hahah

Bokser - (k)Nele

Kapirate kao opasan je jer preti pištoljem zbog čizkejka i vozi bmw i tetoviran je i nadimak zvuči kao knele xdd

N E L E

5. Pa upropastio si sad Neleta tim objašnjavanjem buzgo

6. Ok neško brt nemoj da se ljutiš nisam tako mislio

7. U Vardarac dobar čizkejk a

8. Jeo sam taj čizkejk u Vardarcu, dobar je, al ništa sad specijalno, u Beogradu sam na pet mesta jeo za klasu bolji

9. Радјард (Valter)

Jeo sam taj čizkejk u Vardarcu, dobar je, al ništa sad specijalno, u Beogradu sam na pet mesta jeo za klasu bolji

Bokseru, pominjao je da živi na 50m vazdušnom linijom od neke sale gde je đani skoro pevao, pa ti vidi raspitaj se sad...

10. Jeo sam taj čizkejk u Vardarcu, dobar je, al ništa sad specijalno, u Beogradu sam na pet mesta jeo za klasu bolji

Zamisli. Ja ne verujem u ovo ne ne

11. Hahaha Coa loži te jbg ni ne zna gde je Vardarac

12. Vardarac, pa u Skoplje valjda batke :)

13. ahahah eno gde mi blagosiljaju kolač za slavu xDD

14. Brt ni ja ne znam gde je taj vardarac ali je potpuno logicno da u bg-u ima boljeg cizkejka ne na 5 nego na 25 mesta minimum sig(sig)

15. Radj ubedjen sam da si u ovom okrugu koji se vidi na mapi, ta sala nema boga da nije as lazic xd

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.