Gambi, trigeruje me kad neko nema pojma a kenja šta je dobro, koja je to rapsodija ukusa ako staviš samo kečap i majonez, pa koji kuras si uzeo pljeku, kupi bolje pola vekne i parizer, to je kombinacija priloga za zidarski sendvič ili botovski sandwich
A ti si zanimljiv u pičku materinu, baneš kao fantom jednom u eon, napišeš neki debilizam na koji niko ni ne obrati pažnju i daješ sebi za pravo da prosudjuješ, jebem li ti dete mrtvo od po kile. Okani me se majmune, pojava ti se 90% zasniva na prozivanju institucije Škudetta. Moronu
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Gambi, trigeruje me kad neko nema pojma a kenja šta je dobro, koja je to rapsodija ukusa ako staviš samo kečap i majonez, pa koji kuras si uzeo pljeku, kupi bolje pola vekne i parizer, to je kombinacija priloga za zidarski sendvič ili botovski sandwich
Ma kome ti to kragujevcanine ???!!!!
Meanwhile in Kragujevac
https://d2bn5o8tabp2eq.cloudfront.net/media/blog/finger-counting-.jpg
Hahaha
Nosi se u tri picke materine skudeto govno metastazirano po forumu
Hahahahaha nemoj tako svako veče crno meče veliki bleče
A ti si zanimljiv u pičku materinu, baneš kao fantom jednom u eon, napišeš neki debilizam na koji niko ni ne obrati pažnju i daješ sebi za pravo da prosudjuješ, jebem li ti dete mrtvo od po kile. Okani me se majmune, pojava ti se 90% zasniva na prozivanju institucije Škudetta. Moronu
Nepopularno mišljenje:
Čili jebe kečapu majku u dupe ispred kečapovog ćaleta
Kečap govnurda
Jeste bolji cili
Ne volim ljuto, koja je poenta jesti nešto što zamaskira sve ostale ukuse
sarme su ispodprosecno jelo
Kecap generalno ne jedem sladak je cak i ljuti
кечап је пресиротињска ствар
Gambi jesi dijabetičar brate
Pa ako nešto maskira ostale ukuse kečap maskira, uz to je još i loš ukus
Ali ne može ni da se poredi. Kečap i pretvaranje ustiju i ždrela u koksnu peć
да стварно сарма је прецењена скоро као здравко чолић