Ma to je mentalitet nema veze sa nemastinom. Znam ljude koji su otisli u Ameriku sasvim pristojno zaradjuju pa opet svi na jednom imanju napravili ogromnu kucu iz tri dela da bude za jednog I drugog brata I njihove porodice plus za caleta I kevu. Ko neka komuna,jezivo mi je to iskreno da imam 35 godina I zivim na imanju nas 20 tu svaki dan da se gledamo. Ubio bi se tacno.
Чек чек, што под воду, ваљда је лакше под земљу. Као пухови и волухарице.
Лако се упумпа ваздух доли, а и не би било проблема са куповином/изнајмљивањем морскаго дна, и сличних правних проблема, свој си на својему.
Bas nista. Ali nije jedina stvar koja se moze jesti i koju grci jedu. Samo za dosta drugih je neophodno sesti u restoran.
e jebiga sad hahah
Jeo sam vrapca skoro, mnogo loš ukus i neprijatno iskustvo jer ga jedeš s kostima koje hrskaju pod zubima
nepopularno mišljenje:
odraslom čoveku je dozvoljeno da jede lubenicu i pljuje koštice
Код нас кад виде неког да вади кошпе из лубенице, гледају га ко да вади вибратор и гура себи у дупе
Hahhaa pa i treba tako xd
Skidanje kozice sa pecenih krilaca = nabijanje oklagije u cmar.
Meni cela familija jebe mater kad pljujem spice ili ih nozem skidam
dobro je to za kad hemoroide imas
Ne postoji ni jedna jedina prednost ostajanja da zivis sa roditeljima u njihovoj kuci kad se ozenis.
Jel to ikad bilo popularno misljenje
uklonio bih i ovo "kad se oženiš"
Pa u selima da. Nemastina je, manji su troskovi za jednu kucu nego za dve, kad se rodi dete pomagace baba i deda oko cuvanja itd
dzihad muzika je do jaja i ne osecam se lose zbog toga sto je slusam
Ma to je mentalitet nema veze sa nemastinom. Znam ljude koji su otisli u Ameriku sasvim pristojno zaradjuju pa opet svi na jednom imanju napravili ogromnu kucu iz tri dela da bude za jednog I drugog brata I njihove porodice plus za caleta I kevu. Ko neka komuna,jezivo mi je to iskreno da imam 35 godina I zivim na imanju nas 20 tu svaki dan da se gledamo. Ubio bi se tacno.
kuca 3 sprata, milon kvadrata.zimi se greju 2 sobe u prizemlju i svi tamo zive koliko ih je.7 recimo
Romanija, odaklen si brate?
Biti vegan je moralno koliko god da vegani smarali. Jedem meso jer mi je muka da prestanem.
Dnevnjak zna da bude zabavan i ima dojajnih epizoda