Fantazi EP 2017

1. Ne moraju Grci nužno da udave Šveda, daleko od toga da je Šved igrač koji ne ume sam sebe da udavi.

2. Mislim, odigrao je par dobrih tekma pa se malo digao hajp, ali budimo realni, Šved je poluindijanac

3. Sved je u himkiju polivao po 3 utakmice pa onda ne moze vola da ubode, isto to ocekujem i sutra kad mu se slukas, kalates, mancaris i papalukas sto da ne okace na lakat. Zajebano kod sveda(po ekipe u kojima igra) je sto ako ga izbace iz ritma ide ispucavanje level maksimum nema on problem sa tim

4. Kao fridzon, sastre...ja ubacio gospodina janisa blumsa covek mi blejao sa caletom u prizrenu kad su bili studenti

5. Daj je l' ovo tilmo seo za psetov nalog? Pre neki dan batum i to kao ČETVORKA, evo sad i papalukas koji je umro ma daj bre beži hahha

6. I dijamantidis bi bio dobar izbor da sačuva šveda sutra, kapiram da će trinkijeri to uvideti na vreme xd

7. Hahahaha stvarno sam konjina. Cudi me da su litvanci ispali, sabonis je najdominantniji centar na svetu. A i mi mozda ispadamo, fucka drzi ekipu na okupu xd

8. Haahah

Jebeni su i grci, trpa galis 30+ po utakmici xd

9. A i realno papalukas papanikolau isti kurac neki papa jeste

10. Dobar dan ginekolože mogu li da uradim jedan papalukas test kod vas

11. Ja imam i sastrea i fridzona i blumsa. Blumsa imam već od prošlog kola haha

12. Kako si uspeo to? Xd blumsa si ubacio kad si video da je nabio indeks 30 pa te ujebo sa indeksom 1 hahaha

Ja nesto kapiram da mu danas opet ide takav dan a ostajace sam na sutu sig(sig). I to trosim izmenu na njega u sl kolu jer ispadaju slovenci i rusi a ja imam njega, porzingisa, sveda i mozgova

13. Al ozbiljno, Blums je dobar izbor za novac koji košta, koštao je fazon 32 kad sam ga kupio, sad je još manje, a ima svoju ulogu definitivno, nije mu zacrtana sudbina od 0-5 poena (iako će verovatno imati toliko), ima plafon visok

14. ahaha papalukas jebeni

15. Ma jok, prosto sam u kombinovanju ostao sa premalo para i video njega i reko pa ok ajde

16. Xdddd pa vidis da se nadam tome. A i moram na iznenadjenja jbt jos sam kapirao da niko nema blumsa i mozgova

17. Grci imaju Papanikolaua, Papapetrua, Papajanisa i Papasa

18. сад сам се поколебао, да л' да истерам гасола а убацим хартенштајна и надам се да ће их шпанци упропастити у првом, па да овај заигра и можда уради нешто

у том случају могу и са 9 играча, али уместо гасола порзингис би играо, и сад не знам који ће више да набије

ал' онда ако не прођу летонци сам у још већем курцу за идуће коло

19. ja nisam zadovoljan svojim timom uopšte al ne menjam više pa šta bude

20. Ju ju ju ajde svabo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.