Fantazi EP 2017

1. Ja sam bez ikakve sale ubacio janisa blumsa ajmo kapitenu vodi ekipu u polufinale

2. Uh uh uh što ćeš ti da se proveseliš kad slovenci drknu letonce a grci ruse uh uh

3. Ok kapiram da ti je ovo prelazno rešenje samo

Sprdnja ili ne, ova četiri letonca mogu 80 da nabiju sutra ako im bude dan

4. hahah ma ovo je sprdnja tim
    LATVIA POWER

5. Šta cenite, serhio rodrigez ili slukas, ko ima veće šanse za 15+? Prolaz me ne zanima, dakle ne dajem plus za to ćaću, nego ostalo. Obojica će biti u kurcu s faulovima zbog igrača koje čuvaju i sad ne mogu da smislim ko će biti u manjem kurcu. Serhio možda, a da rubio strada od šredera.

6. Ал је избор играча за завршницу, јебало мајку....

7. Mitke i ps imaju serhia čini mi se (jao još kad bi arming samo potvrdio da ga ima), dakle idem sa slukasom sig (sig)

8. pa znaš kako, ono da stavljam bogdan + lučić + kuzmić mi nešto bljutavo realno, idemo lucidno samo xd

imam i ja ćaća i ostaje sig(sig)

9. Ja sam hteo Slukasa al mu nisu stavili i sg poziciju, a ne mogu da rotiram da ga stavim na pg. Mislim da će biti negde slični, al Rodrigez meni lično sigurniji, Slukasa ako ne krene šut može da zajebe

10. Имам опцију Словенац + 2 шпањска пензоса али не знам колико ми је то паметно. У том случају полуфинала играм са 10 играча ако се рачуна да смо ми, Руси и Шпанци сигурни.

11. http://i.imgur.com/vyjeSGo.png

ovo je već nešto što bi moglo, al da se uzdam u letonce i ruse da će dobiti

12. Pa ne znam mitke na osnovu čega bi rusi bili sigurni jbg, ako gledaš samo na osnovu drugog poluvremena sa hrvatima, i nije ti neko merilo. Siguran sam da će grci mnogo bolje ugušiti šveda sad, a imaju i dovoljno igrača za to.

Biće to na 3 poena utakmica, mrtvilo neko teško, tipa 67:65 ZA NEKOGA

13. Нисам Цоа написао "сигурни Руси", наоисао сам "ако" . Јбг, Грци су имали превише празних минута против Литваније, једном 5.15, други пут 4.нешто без коша. Неће то Руси оставити некажњено. Опет, Грчка има тању клупу, мада су напаљени опасно да иду даље.

Не знам шта да очекујем.

14. Ja mislim da prolaze grci. I da je vreme da se sved upuva jednu

15. I nemoj da slusate cou, pedercina je to stara samo gleda da napravi neku zabunu vidis da je pola lige zajebao sa LITVANCI SIGURNI

Ja napravio nekih 237 kombinacija i nijedna mi se ne dopada

16. Neka mi bog oprosti, ali stavio sam Đoana Sastrea u tim.

17. Haha gvozdene

Zivojin Misic

I nemoj da slusate cou, pedercina je to stara samo gleda da napravi neku zabunu vidis da je pola lige zajebao sa LITVANCI SIGURNI

Ja napravio nekih 237 kombinacija i nijedna mi se ne dopada

Baš zato sam ja tim sklepao čim su otključali, ubacio tri španca i to je to, idem sa 8 igrača, u 5 minuta sastavio i nisam takao više, uvek se pokajem kad imam više kombinacija pa ne znam šta bih.

A inače, isto sam k'o i ti rekao da prolaze grci i da će šveda da udave, pa ti vidi sad da l' da se vodiš time xd

18. Ja Fridzona, dno dotaknuto je

19. Haha ja sam i Fridzona :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.