Fantazi EP 2017

1. Jebem ti mark gasol majku u dupe

znači da jebeš i Pau Gasolu majku u dupe xd

2. Сан Еметерио = Чавез ПРОПО

3. Čuo sam da neće da igra basket ako se ne priloži đački dinar da se vrati do Santandera

4. Mark Gasol je najbolji po indeksu trenutno u Španiji, naravno...a drugi je...SASTRE

5. e kurac prestiže ga Ćaćo

6. 58 од тројице није лоше

7. E kurac, Marko će mi pobeći još više posle četvrtfinala, nisam hteo iste igrače kao on da bih ga kao stigao, te nemam nijednog od Gasol braće

8. je l to upisaše sastreu jednu ukradenu na kraju sad ovo kad mu je lo predao loptu haha

9. Tri ima lolo. Na kraju je ipak podelio drugo mesto u Španiji, sa Pauom. Mada, moram da dodam da sam imao i njanjavog Benzinca

10. Da xd

znači da jebeš i Pau Gasolu majku u dupe xd

Pa jebem obojici mater budjavi pau ima indeks ko sastre lazi jebene gde je arming

11. Radjarde drži gaće za 19 mesto ako mi se ovo kolo ovako nastavi

12. Jos u jednom momentu hteo da vadim gasola paua...zanimljivo da umalo da ja imam sastrea, odlucio se za drugu opciju ipak videcemo dal sam se zajebao.

Mora blums da me vadi sada

13. хуан ернангомез

14. колко имаш играча дука?

15. Nisam stigao da napravim izmene, tako da mislim da igram sa petoricom... Jbg, ionako nisam imao šanse za prvo mesto.

16. Hah, sad gledam Stevanov tim, Šreder, Gudura, Theis, Porzingis i Bobi ostali.
    Dobar si za sada, imaš 24. Još kad Gudura krene da kida. :D

17. Imam svih 10, predvideo sam Francuze i Litvance, ali od tih kapitalaca imam samo Porzingisa i Belinelija, obojicu kupio u prošlom kolu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.