Fantazi EP 2017

1. е курац сам попушио

2. Nadam se da će stvarno sad biti do jaja meč kakav se očekuje.

3. колко имаш летонаца дука

4. Ne nece, ja rekoh bice 200 poena a ovo ide i preko

5. Dončić kreće leđima na Porzingisa jebemti

6. Одлична утакмица.

7. Lud je dončić biće zver od igrača

8. IMAJU I SLOVENCI SVOG VASU

9. Dončić kreće leđima na Porzingisa jebemti

I resi ga laganim sutem

10. To to reko' budala jbg zaneo se malo kad on koispičke

11. https://vukajlija.com/forum/teme/72034-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-2017?strana=56#post_3799781

Što mi je smešno ovo kad se neki slepac pojavi tamo na temi i kao diskutuje a ovde se ljudi raspisali, podseti me na ono kad nas 10 prati neku nba utakmicu na temi kladionica i njih dvojica-trojica tamo na nba temi kao komentarišu i još se čude kako niko ne gleda xddd

12. Sut, smiren, pa ono magarcenje time za dva bacanja...to je mladi talenat a ne rebron glupan. Doncic 18god a igra u proseku 28min za reprezentaciju lol

13. dončić 1. pik ako nisu glupi ovi ameri

14. Pa dončić i jeste najverovatnije prvi pik dogodine

Tvoj post sam hteo da linkujem, ps, ispravio sam sad xd

15. Tronozac ne znam dal si slusao sarenca ali je pomenuo bas tu mogucnost. Mada i on ne mora da ide, jos godinu nek opegla u realu da proba da uzme el pa nek ide, znacice mu mnogo godinu dana vrhunske kosarke i MOZDA mesto startnog pleja reala
    Edit: u stvari real je nekoga doveo umesto ljulja jel da?

16. Pa odg sam somiju jagodi glupane jedan

17. Kampaca uzeo real, ali on je svakako bio njihov igrač samo na pozajmici već 2-3 sezone, nisam čuo da su još nekoga doveli na pleju

Edit: Dakle svakako će tu dončić biti prvi plej ako ostane tako

18. ма какви први пик биће нека црна мајмунчина

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.