Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
е курац сам попушио
Nadam se da će stvarno sad biti do jaja meč kakav se očekuje.
колко имаш летонаца дука
Ne nece, ja rekoh bice 200 poena a ovo ide i preko
Dva, Marko
Dončić kreće leđima na Porzingisa jebemti
Одлична утакмица.
Lud je dončić biće zver od igrača
IMAJU I SLOVENCI SVOG VASU
I resi ga laganim sutem
To to reko' budala jbg zaneo se malo kad on koispičke
https://vukajlija.com/forum/teme/72034-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-2017?strana=56#post_3799781
Što mi je smešno ovo kad se neki slepac pojavi tamo na temi i kao diskutuje a ovde se ljudi raspisali, podseti me na ono kad nas 10 prati neku nba utakmicu na temi kladionica i njih dvojica-trojica tamo na nba temi kao komentarišu i još se čude kako niko ne gleda xddd
Sut, smiren, pa ono magarcenje time za dva bacanja...to je mladi talenat a ne rebron glupan. Doncic 18god a igra u proseku 28min za reprezentaciju lol
dončić 1. pik ako nisu glupi ovi ameri
Pa dončić i jeste najverovatnije prvi pik dogodine
Tvoj post sam hteo da linkujem, ps, ispravio sam sad xd
Tronozac ne znam dal si slusao sarenca ali je pomenuo bas tu mogucnost. Mada i on ne mora da ide, jos godinu nek opegla u realu da proba da uzme el pa nek ide, znacice mu mnogo godinu dana vrhunske kosarke i MOZDA mesto startnog pleja reala
Edit: u stvari real je nekoga doveo umesto ljulja jel da?
Pa odg sam somiju jagodi glupane jedan
Kampaca uzeo real, ali on je svakako bio njihov igrač samo na pozajmici već 2-3 sezone, nisam čuo da su još nekoga doveli na pleju
Edit: Dakle svakako će tu dončić biti prvi plej ako ostane tako
ма какви први пик биће нека црна мајмунчина