Fantazi EP 2017

1. Ja sam ga poduvao na fantaziju isao sam na iznenadjenje i imam minimum jednog manje za sl kolo

2. Ја сам свјесно ишао на то да имам једног мање. Можда чак и два ако га ми подувамо од Италије.

3. дончић 9 скокова ко да је центар јебо себе

4. А замислите индекс Дончићу да се рачунају и изнуђени фаулови...

5. Ja sam birao tima-rendolf-datome-prepelic-bertansi-meli pa suzio samo na letonce i izabrao timu jer ga nisam imao do sada a on isao i po 30 i tu ste pravili razliku pa reko aj da me ne pojebe/te opet. Glupan. Jos kapiram prvo aj ostavim dva letonca i dva slovenca pa da me boli kurac menjam njih i sredera al onda opet vucem jednog jeftinog copavca i opalim na sve ili nista

A gaspar mi srusi tiketcinu: plus poeni, plusevi na doncica, dragica i porzingisa i minusevi na vidmara i strelnieksa za 40k

6. Ne valja mi poraz letonaca jer ću imati maksimum 9 u narednom kolu, ali mu se i radujem jer je ispao porzingis pa ga mitke i denda više neće zvati porcingis xdd

7. Marko proslu je koketirao sa teipl-dablom

8. A gaspar mi srusi tiketcinu plus poeni, plusevi na doncica, dragica i porzingisa i minusevi na vidmara i strelnieksa za 40k

Моја сућут.

9. Али зато иде Гасол у екипу. Има да направи дијете и породи Видмара на само једној утакмици.

10. Pa to sam ja mislio i za vojtmana i za erdena i protiv rumuna i.......pusi on kurac vise usta ga jebem vucem jednog sakatog igraca svako kolo zbog kupovine njega

11. Haha da, Dončić koketira li koketira pa se Stec raspituje po kladionicama kolika je kvota na njegov tripl dabl. Al od koketiranja nema selameta

12. Nista, jebes fantazi, vracam se samo navijanju za SALETOVE ORLOVE

13. Za ocekivati je bar jedan tripl dabl u EL SLEDECE SEZONE

14. Vidmar odigrao utakmicu karijere, 4 rampe plus je pogađao šta je trebalo (osim bacanja, al to je za njega normalno)

15. Brate, Ljulj će dugo biti povređen, mogao bi on tu da opali i više od jednom

16. Meni Klemen vadi dan, jer je Hernangomez bio klasična majmunčina, a sa druge strane Rodrigez malo ispodprosečan. Četrdeset od četvorice, za sada nemam nijednog eliminisanog igrača, ako mi dobijemo, jedan mi ispada u najgorem slučaju.

Sutra Bogdan, Jović, Bobi, Kuzmić, Papanikolau i Vorontsevich. Bogdan nek nabije nekih 25 indeks, Jović 18-19, mi dobijemo, ovi svi ostali po deset u proseku neka uzmu, i boli me đoka ovo kolo. To bi trebalo da bude laganih 80-85 sutra, pa imam 125 nekih iz ovog i 10 igrača za naredno kolo.

17. Mogao bi da opali da je kornjaca, posto ne gleda na stats toliko (pocece polako) onda ne znam koliko ce juriti, mora malo da se sili jebiga, haha ima Kuzmic kao Adams da se sklanja od lopte da uhvati Doncic.

18. hajde napred srbijo pobedi svoje protivnike go go go

19. Pa imao je on i prošle godine utakmice u kojima je imao dvocifren broj skokova, a imao je i utakmice sa oko 20 minuta gde je bio blizu tripl dabla (da li po 8 skokova i asistencija ili 9 sk i 7 as ili nešto slično). Sad će, verujem sa dosta većom minutažom, imati više prilike za to.

20. Дончић цијена за ЕЛ фантази 85 сиг (сиг).

Лука Дончић
    https://i.pinimg.com/736x/f9/db/a5/f9dba5a50a18e812e880bf7866d59a07--fiennes-ralph-ralph-fiennes-voldemort.jpg
    ПРОПО

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.