Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Isti nisam znao da zna srpski
Ura
ja ću imati isto oko 100 negde, ne mogu da računam, al sam makar sa 10 igrača sledeće kolo ako ništa
Pa dobro, makar nešto
Kenja Mitke, sasvim lepa utakmica i jako dobra i kvalitetna igra. Ne bih voleo da se ispucavamo kao kreteni, ovo je i fino za gledati i efikasno. Pa jebote, ovi su šutnuli po 120 trojki juče, a dali tek nešto više poena od nas, a odbrana bila kurac. Sve u svemu, ozbiljna smo ekipa i to se tek sada vidi. Ljepo, zadovoljan sam.
Kod mene oko 60, i opet sa 8 igrača u narednom kolu, kukumajko i arming će me prestići
107
127.3 ovo kolo. Solidno kolo skroz i ispao mi samo jedan, lolo. Dakle u sledeće kolo sa deset.
Apdejtovani bodovi
S obzirom da somi ne igra cilj mi je da budem ispred nubina armina i aleksandra kilograma, idem lagano ka ispunjenju cilja i to onako sa pola gasa i s hazarderskim pokusajima jer igram leprsavo, sa puni improvizacija, za publiku.
MITKE
Pa s obzirom da je samo 8 igrača igralo ovo kolo, mogu reći da su odigrali sasvim dobro, čvrsto se drži 6. pozicija, a sada kompletni idemo u napad na moskitose ali i na prva 3 mesta što da ne
EKTIM
134,1 ово коло. Није лоше, мада са 9 у полуфиналима играм.
Елем, прво полувријеме је било лоше, пуно фаулова, доста бацања, баш ми се нешто отегло. Друго је већ било боље и лакше за гледање због проблема са фауловима високих играча Италије.
Meni bilo lakse da gledam drugo jer smo ih jebali metodom svuda i vodili dvocifreno ali ok svakom nesto pase xd
Може једно "Јеби, карај, прди" за пролазак наших момака?
hahahah
задржо сам пето место јеботе ладно
JEBI KARAJ PRDI
JEBI JEBI KARAJ PRDI
Ууу, ја сам се пробио на 15. мјесто. Да не урекнем, није лоше, није лоше.
Dobio si dva jer si si mitke moj brat moja krv ako te neko bude dirao mene zovi brate zovi me ti si moj brat do groba brate ja cu te pokopati ej bre brate vidi me vidi brata svog