Fantazi EP 2017

1. hahaha ovo jebi jebi karaj prdi kao skocko skocko karo srce

2. Prestigao sam cou glupandera hahaha

3. ЈЕБИ КАРАЈ ПРДИ, Дабоме!

Фала ти брат, значе ове ријечи. <3

4. нема шта да се купи на позицијама 3 и 4

5. A nije tronozac u izvornoj verziji je tako i islo jedan pa drugi samo sto se uvek izmedju ta dva posta udene par postova ovako malo suvoparno deluje istina ali i mitke i saletovi orlovi su to max zasluzili eto to je najmanje sto mogu

6. Marko pa nije ni dosad bilo osim datomea i konjske glave
    Edit: vec trece kolo kako muku mucim sa pozicijom 3 i evo sad cu opet. Pojebao sam se sa navaro-gagi, razlika 15 bodova

7. Био Кузминскас, али нас је прерано напустио, Бог да му душу прости...

8. можда ћу да комбинујем да идем са 9 играча

9. vidiš nisam znao za taj podatak
    svakako je sale ponovo pokazao zašto je na mestu na kom je i njegovi orlovi iako ranjeni hrabro idu dalje kao da su sokolovi ili kobci

10. šabac - šapcu
    kobac - kobcu

jebem ti srpski jezik

11. Ја сам имао 2 опције пред ово коло да попуним позиције 1,2,3. Имао сам опцију Драгић - Наваро - Састре и Родригез - Дончић - Папаниколау. Јесте да бих играо са 10 играча полуфинала, али ми Наваро не би нешто пуно донио поена у сваком случају.

12. haha, a kakav je fridzon igrac jebote, vidi se da nimalo talenata nije imao i da je bio uporan i da se trudio da bi postao kosarkas a odvratan za gledanje ogavan

13. Mislim da je očigledno da je prodao dušu đavolu za karijeru prijatelju

14. dobar mim, verovatno, a izgleda kao neki radnik na gradjevini na mesalici ili parketar...ali opet mnogo ce on imati bolji zivot nego mi odavde

15. Ni Šved ne izgleda mnogo bolje lolo, a ni još neka gospoda iz Zbornaje Komande, poput npr Nikite Kurbanove ili Hvostova Koksal Babe.

16. dobar mim, verovatno

ahahah verovatno dobar mim

17. Jebačina je ovo ozbiljna sad pred kraj, ja mogu sa 10, ali se čak razmišljam i o jednoj opciji sa osam igrača. Mislim, u toj opciji od 10 su opcije Micić i Miša Kulagin, jedan će igrati 10 minuta i imati minus jedan indeks a drugi neće igrati, a već je Gilje Vives nedostižni san.

18. Mada Micić možda krije najbolje od sebe za kraj. Primetno je da ima neki život na terenu ali opet, preveliko je drvo da se to previše odrazi na indeks korisnosti, jebo to što ga Salo potapše u svlačionici posle i kao bravo Vaso good energy kad on ima 0/2, 1 reb, 0 as, 1 to

19. A i gledam ovog Prepeliča da isteram nekako, održava me u životu ceo fantazi bukvalno, ali imam osećaj da mu je došao kraj roka trajanja i oću da ga šutnem kao psa

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.