Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Doncic vise skokova nego poena ko ben valas :-)
Svaka im čast, oduševljen sam. Ubedljivo najbolje igraju na prvenstvu (za šta će me iskreno boleti kurac ako budemo u prilici da im otmemo zlato xd)
немам ни 50 од 6 играча
Kolko je imao san emeterio? :D
Ja nemam ni 5 igrača
U celoj utakmici, Španija je vodila samo 2:0 haha
63,1 од 5 играча. Још четворица сутра па да видимо шта у финалу чинити.
https://vukajlija.com/forum/teme/72166-fantazi-ep-2017?strana=113#post_3800576
Hahahahaha carski
Samo da vam napomenem da imamo utakmicu sa rusima sutra i da se ne zna dal idemo na spance ili slovence
Kako se ne zna
O majko božja
anđeli s neba
što mu kraj mene ta druga treba
178 od 4 igrafa HAHAHAAHAHAHHA
Nije gotovo dok jelte nije kraj. Nemoj da ste hrvati, igra se polufinale sutra
Vidmar se usro u porzingisa i gasolove, bobane drzi gace...
биће гадно сутра сад ће и руси све од себе да дају да играју за злато јер имају веће шансе ал' ја сам нешто убеђен да их рутинирамо
оно, константна смена јовић-богдан-милосављевић на шведу, нека пропиша крв за поене (с пенала), кулагин је имао ону повреду питање је колико може, нарочито што су сви тотално поцркали против грка у четвртфиналу да последњих пет минута нису могли да дишу, оно, шири смо од грка јбг иако смо осакаћени опет имамо више играча од њих (додуше лазић отпао, бирчевић, мицић и штимац и нису неки вишак, ал' имамо 8 јбг који играју), ја се нешто не сећам да је мозгов био предоминантан у рекету у првој текми (курбанов нас је чукао чини ми се) тако да сам убеђен да смо фаворити а после у евентуалном финалу здравља боже ок да не серем даље сачекаћемо сутра увече
48 од шесторице сабро сам
Hahah, ja ostavio Murića ko za kurac, reko šta da ga prodam, ne mogu nikoga da kupim, nek odradi svoja tri, četiri poena, on nije igrao. Prepelić sve do jaja, ali ga usrale izgubljene lopte, Gasol mlađi indeks 14, Rodrigez i Sastre ukupno šest. Nemam 30 od pet igrača, red je da me sutra prokenja.
Kurbanov nas ubio prvu spustanjem na niski post, tu jedino macvan moze delimicno da ga sacuva