U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Najgori scenario je da Slovenija osvoji a mi da budemo ispod njih bilo gde, ni srebro ni brozna mi ne bi značili ništa. Bio bih popišan mesecima.
Nisam očekivao ništa od naših, i da su recino četvrti a ispred nas spanci, ftancuzi i grci lupam, bio bih prezadovoljan.
Ali Slovenija ispred nas, to nikao brate, nikako.
Ma forumu na forumu ljutog tilmovanja
сере ми се
https://www.thenerdconvocation.com/wp-content/uploads/2017/06/v1.bjsxNTIzODIzO2o7MTczODc7MTIwMDszMDAwOzE5OTc.jpg
Slovenci u generalnoj probi za ep dobili hrvate a posle toga redom poljsku, finsku, grcku, island, francusku, ukrajinu, letoniju i spaniju. Pajseri glupavi haha da se skupimo mi odavde odvalili bi ih
pff i ja bih dobio francusku bez batuma i španiju bez mirotića ;)
пето слепче, пето
5.mesto na fantaziju, prvo mesto na rakijadi, može se reći da si rasturio ovu godinu marko, svaka čast, neka ti svaka sledeća bude još uspešnija :)
хвала видим ко су ми прави пријатељи
леле леле
Јеби, карај, прди!
лрлр лрлр
Vesti na portalima "kakav bi to bio tim da je ONA BIVSA JUGA"
za 3, 2, 1, ....
да јебем им матер одвратну
135,4 није лоше. Ваљда ми Јовке буде спреман за финале.
како сам убо са лучићем
мада није ни имало друго да се купи :ДДД
Лучића су вјрв сви имали.
ali ovaj tilmov post sa početka strane
bio bi popišan mesecima zato što je slovenija ispred nas a ne španija ili francuska npr. hahahahah
ali popišan mesecima pa jebemti
ма будала