Fantazi EP 2017

1. и нису сви имали лучића, неки су (да не именујем сад) помислили да је курбанов боље решење и да ће направити проблеме лучићу с пеналима и да ће нас набити добро. будале, углавном.

2. takođe, moram pohvaliti ovu mitkeovu skraćenicu VJRV, naglas sam se nasmejao hvala ti mitke što postojiš

3. Hahaha mitkovica od sada i u skraćenoj formi

4. Волим вас све! Ово је све нормално, шта се радујете?!

5. јао дегенко миљеновић ми побего један бод

6. Ја 12. Ајде да се надамо неком чуду да могу у топ 10, али сам јако задовољан досадашњим учинком.

7. ух види што ће нам завршница лиге бити интересантна, миткоња мора да ризикује доста, и дука исто, да баш узимају неке ернангомезе уместо гасолова да можда стигну разлику, напето напето

ја не знам како сам са 75 поена и 8 играча успео да смањим заостатак за псетом, ха-ха-ха

8. i to nepun bod beži miljen xd

4. rezultat ovog kola, 28. u generalnom, a sad ću da poizbacujem ove španske cig (cig) i da ubacim Bobana, Micića i Mačvana da se proslavi titula kako dolikuje, sa 7 naših orlova sokolova

9. Нећу сад да лупам главу. Одох да спавам па ћу ујутру мирне главе са ватром у срцу да скаутирам противника и припремим утакмицу.

10. ljuta borba kilograma i zivojina bice do kraja jer zivojin znaci zivot

11. Pa nisi nista smanjio magare jedno bio si ispred mene pojebao sam te sada hahahaah joj sto mi milo

12. Miljenović se popravio u fantaziju otkako je smanjio uši

13. па нисам био испред мејмуне био сам иза од овог прошлог кола јер сам све појебао и од 8 играча имао неких 60, тад си ме престиг'о чини ми се

14. а можда сам и био не знам, ал' знам да ћу имати 10 играча па ћеш да се гушиш у прашини после финала позз

15. izijem izdominirao

16. Bio si ispred za tacno 10. Sad nisi hahahahhaa

17. Pseto mi bezi 10 poena, moram ga prestici :D

18. Pozdrav za tasta zlatara

19. а ја се баш сад питао ко је стинг, ок, и николас ће се давити у прашини после финала, ево вам једна боца с кисеоником да делите на смену

http://cdn2.shopmania.biz/files/s1/819836890/p/l/5/medicinska-boca-sa-kiseonikom-kapacitet-1l-3l-i-5l-medicinsk-boca~470625.jpg

20. U jbt, dobro se držim sa obzirom da sam zaboravio da napravim izmene pred eliminacionu fazu, ali 17 poena zaostatka za Bačjetom sad kad su nam samo igrači iz 4 tima dostupni čini mi se da su teško dostižni.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.