и нису сви имали лучића, неки су (да не именујем сад) помислили да је курбанов боље решење и да ће направити проблеме лучићу с пеналима и да ће нас набити добро. будале, углавном.
ух види што ће нам завршница лиге бити интересантна, миткоња мора да ризикује доста, и дука исто, да баш узимају неке ернангомезе уместо гасолова да можда стигну разлику, напето напето
ја не знам како сам са 75 поена и 8 играча успео да смањим заостатак за псетом, ха-ха-ха
4. rezultat ovog kola, 28. u generalnom, a sad ću da poizbacujem ove španske cig (cig) i da ubacim Bobana, Micića i Mačvana da se proslavi titula kako dolikuje, sa 7 naših orlova sokolova
U jbt, dobro se držim sa obzirom da sam zaboravio da napravim izmene pred eliminacionu fazu, ali 17 poena zaostatka za Bačjetom sad kad su nam samo igrači iz 4 tima dostupni čini mi se da su teško dostižni.
и нису сви имали лучића, неки су (да не именујем сад) помислили да је курбанов боље решење и да ће направити проблеме лучићу с пеналима и да ће нас набити добро. будале, углавном.
takođe, moram pohvaliti ovu mitkeovu skraćenicu VJRV, naglas sam se nasmejao hvala ti mitke što postojiš
Hahaha mitkovica od sada i u skraćenoj formi
Волим вас све! Ово је све нормално, шта се радујете?!
јао дегенко миљеновић ми побего један бод
Ја 12. Ајде да се надамо неком чуду да могу у топ 10, али сам јако задовољан досадашњим учинком.
ух види што ће нам завршница лиге бити интересантна, миткоња мора да ризикује доста, и дука исто, да баш узимају неке ернангомезе уместо гасолова да можда стигну разлику, напето напето
ја не знам како сам са 75 поена и 8 играча успео да смањим заостатак за псетом, ха-ха-ха
i to nepun bod beži miljen xd
4. rezultat ovog kola, 28. u generalnom, a sad ću da poizbacujem ove španske cig (cig) i da ubacim Bobana, Micića i Mačvana da se proslavi titula kako dolikuje, sa 7 naših orlova sokolova
Нећу сад да лупам главу. Одох да спавам па ћу ујутру мирне главе са ватром у срцу да скаутирам противника и припремим утакмицу.
ljuta borba kilograma i zivojina bice do kraja jer zivojin znaci zivot
Pa nisi nista smanjio magare jedno bio si ispred mene pojebao sam te sada hahahaah joj sto mi milo
Miljenović se popravio u fantaziju otkako je smanjio uši
па нисам био испред мејмуне био сам иза од овог прошлог кола јер сам све појебао и од 8 играча имао неких 60, тад си ме престиг'о чини ми се
а можда сам и био не знам, ал' знам да ћу имати 10 играча па ћеш да се гушиш у прашини после финала позз
izijem izdominirao
Bio si ispred za tacno 10. Sad nisi hahahahhaa
Pseto mi bezi 10 poena, moram ga prestici :D
Pozdrav za tasta zlatara
а ја се баш сад питао ко је стинг, ок, и николас ће се давити у прашини после финала, ево вам једна боца с кисеоником да делите на смену
http://cdn2.shopmania.biz/files/s1/819836890/p/l/5/medicinska-boca-sa-kiseonikom-kapacitet-1l-3l-i-5l-medicinsk-boca~470625.jpg
U jbt, dobro se držim sa obzirom da sam zaboravio da napravim izmene pred eliminacionu fazu, ali 17 poena zaostatka za Bačjetom sad kad su nam samo igrači iz 4 tima dostupni čini mi se da su teško dostižni.