Fantazi EP 2017

1. ма бићу трећи у нашој лиги ко да очима гледам

2. Aaaa i nikolas je tu...pa sjajno. Da sam birao ispred koga zelim da budem birao bih cou i armina nubine, somija ziherasa i gospodina nikolasa

3. Hvala Kosmajac! Tast mi je totalna nubara za kosarku, a satro ga interesuje gde ko igra, stalno nesto ispituje... zamalo ga nisam poslao u tri picke materine dok je bio prenos

4. Zamalo=bih ja al miraz xdd

5. Jel umace tast cajne kolutice u rtanjski caj dok gleda prenos?

6. Da l u tazbini da gleaš

7. hahah nikolase ostvario primat nad tastom zeninim ocem volim te brate

8. Maze pekmez na krekere i zaliva irskom kafom sig(sig)

9. Космајац
    Da l u tazbini da gleaš

+100, ја данас имао понуду реко аха важи бре што ћу доћи будале јебене јес сад ми треба још и то да причају какав сам колерик и сл

10. Moj tast gospodin za volanom dere se ko konjina doduse seljacina je klasicna pa mozda zato. Ima i komsiju jos vecu seljacinu sto samo vice UDRI GA PICKU MU MAMINU UDRI GA al svakako ne mogu s njima da gledam jbg imam opasne izlive euforije/besa

11. Ma to nikako. Ja se sjebo par puta. Još tast nubina za sport sa 4 žene ukući živeo čudi me da ne piša sedeći ja plavim a one mi cupkaju i ispituju kad će kraj jer počinje turska neka serija
    Idi gledaj na spratu jebem ti majku nesto se mislim

12. moj tast, prepuna mu kuca knjiga sve stoje police sa knjigama na zidovima a tv mali ima tipa onaj niski televizor mozda ona serija posle crno belih sto je napravljena prva i na tome gleda sve zivo uglavnom drugi kanal rts...i tu jedne godine za novu godinu gledali novogodisnji program ja bio kod njenih zaspali smo to vece oko pola 11, a ustali oko sedam

13. ne uleci majke ti ga nabijem kragujevacke

14. Što tako rano? Ne radi se

15. Boh mene cale izbacivao iz kuce dok sam sa njima ziveo kad je bila tekma. Jednom sam u kladzi uhvatio tv rukama i samo ga brecio dole(ko reko bordo). Najvolem da se napijem ko sad pa se manje nerviram nekako sve mislim da dobijamo taman da gubimo brdo

16. Pijan ne mogu nikako tj gubim interesovanje za utakmicu jbg
    Kreću priče ko je koga jebo i od utakmice nema go kurac. Ni ne lupam kad je gusto, jedem se u sebi.
    Evo za 30 godina sam drugu astal polupao kad je Bordo bio lik grobar reko mi ako si jbg i ja bi i to je to

17. Најјачи преноси били у Максбет клаџи код Меркатора у Нс. Огромна клаџа, била ваљда највећа на Балкану. Пројектори бацају слике по зидовима, добре конобарице, кладионичари довољно едуковани па нема ових као код цое кретена са глупим коментарима, а атмосфера као на стадиону. По 400 душа је знало да буде кад игра репстација сиг (сиг). Морало се резервише астал и фотеље дан прије ако оћеш да гледаш ко чоек.

Претворили су скоро ту клаџу у неки спорцки бар, толико фенси дјелује да ми се смучи и кад прођем поред. Маршал се сад зове.

18. Kapiram da tu sad dolaze Armini sa ešarpama da ígraju piramide one na aparatima

19. Тако некако Бох.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.