U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa izgleda, i meni se čini da su na fibin račun ranije dodavali iznuđene faulove... Jbg, dekolo će imati za 10 manji indeks od očekivanog svaku utakmicu xdd
Taman takav plan i imam sa ponitkom, ps
Ne računaju se faulovi jer ih FIBA ne računa u indeks, nije to do njih. Tako je bilo i za prošlo EP i za Olimpijske igre.
Ponitka mnogo zahvalan igrač za fantazi. Pretprošle sezone u EL fantaziju ubacio sam ga na početku i nisam vadio dok nije ispala Zelena Gora, sve ostale tumbao samo njega nisam menjao
Sve sam ja to vec izmozgao al mi onaj bilmez pojebao koncepciju jaoj ako ne bude imao indeks 30 poslacu mejl fibi da ga suspenduju
Se secate kad sam slao mejl uefi? Hahahha
Zato sam i pitao imaš li ga, znam da si ga ranije forsirao i da je kidao baš
A ovo pravilo menja stil igre, ranije si mogao da guras jake centre iako nisu neke penaldzije jer dobije jedan za faul i jedno bacanje pogodi pa onda kad jedno promasi ipak si u plusu jedan poen ovako ako jedan promasi pisaj ga i u bacanja i sve
Gde je prenos bre?
SK3
SK3
SK3
SK3
SK3
Inače imaš na onom fibinom linku kad uđeš u games, skroz desno ti piše gde ima prenos kod nas
Sad imaš na SK3, ne znam da li si shvatio
A sta kao tesko vam je da mi odg sad treba da trazim tamo po onome...ajde bre srederu gde je moje novo telo
Imas na SK3 da se ne cimas sa linkovima.
Kakav debil sruder dragic je za njega dzordan
Raduje me mnogo što je ovako očajno krenuo xd
Jedi govna. Gledaj ne moze lipovija da prodje hahaha majko
unece camuga 30 lagan0