Fantazi EP 2017

1. Jbt brdo poena na slo-pol

2. ja sam uglavio dončića (šut 1/6 zasad), al mi krivo što sam ponitku izbacio

3. Mlatoni, ti imaš ponitku, zar ne?

4. I ti imas ponitku pederu xd

I ja sam hteo ponitku al eto...14 nabio vec

5. A dragic ne vadi vidim

6. Nemam, a hteo sam da ga uzmem. Na kraju mi falio 1 kredit za njega, al nisam hteo da tumbam ostale

7. Stec, jesi pitao kolika je kvota na tripl dabl Dončića?

8. Јака даје тројку, а Драгић и Дончић се деру "Тако је, бре!" хД

9. Ponitka igra brutalnu utakmicu

10. Pa očekivano od njega, potcenili su ga na mvp-u jbg

Izuo za početak, fino sasvim. Sad ću da se malo jedem što nisam šredera uzeo kao slepac najgori nego ubacio satoranskog ipak iako sam se baš lomio oko njih dvojice, ali ispraviću to od sledećeg kola.

11. Ako onaj moj bilmez poluskupi ne pojede smoricu se sto zbog njega nisam uzeo dvojicu od trija ponitka/moldovan/guler

12. Ne znam s kim poljska igra sledecu ali cu morati da gledam da uglavim ovog

13. Dončić solidan, samo malo šut da proradi i to je to

14. Coa jel ti imas vidmara ili...? Dal sam video kod tebe ili je neko kacio tim sa njim

15. ја сад тек гледам правила, мвп више не рачуна изнуђене фаулове ајсдсхфуиерфгјпфасдофј па мајку му јебем понитка је имао макар 7 изнуђених ако не и који преко мршупичкуматерину

едит: немам немам само понитка играо за сад

16. Пољаци: Исланд, Финска, Француска, Грчка

17. Pa da, coa odradio pravu stvar. Samo ga izvadi pred grcku jer ce biti na malo poena i jer nece proci grupu xd moram ga uglavim za drugo kolo kako znam

Haha kako bre ne racunaju? Uvek su racunali to jbt, sad uzeli fibino racunanje izgleda

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.