Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A ko je ovaj velidzon, odavde je sto posto xd
Hocemo da im ispemujemo sajt da sjebemo i sajt i sve u picku materinu
Gvozden nek otvara temu gde ste sve karindžali Velintona u Zaovinama
hahah dionisio da si u gornjoj polovini tabele ne bi tako pricao xd
Nek im okaci neko mitketov post o onoj ribi bez ruku i pasce sajt sam od sebe
proradilo ljudi!!!!
E a da ih pitamo da im tilmo malo pregleda ove ocene za sledeci fantazi, mislim da su izgresili malo haha
Haha sad cu ja da ih pitam to
Tronozac rekao sam na pocetku da sam nalupao "cisto da pratim", iako se slazem da imati Micica nije bas najbolja ideja bila.
Pa, moglo je da bude i gore.
ma šalim se ja nemoj ti to ozbiljno shvatat xd
Ko su Skečeri 2, jedini gori od mene?
Nisam ni odgovorio ozbiljno, tj. totalno neobavezno al pisem na 7 strana jebeno vise ne znam kome sta, ali sam ozb izrokao samo da ima 12 igraca, Gasola Diawoa Datomea sam kupio i ostali kako naletim jebiga
Diaw je bratina jedna koja svaki fantazi ispostuje kao rod rodjeni
Ne samo da sam predzadnji, nego ovaj što je 21 fazon ima 20 bodova više
Kako nema 5 izmena jebem ti pokidao bih xd
Ma ne treba paničiti. Verujem u moje momke i dalje. I u Micića. Možda ga čak stavim i u prvu umesto onog Aušvica Mekela.
Gospode, postajem kao vi posle jednog kola.
bobane letiš napolje, guler ce dobiti jos jednu sansu ipak
Ja mislim da ću samo morati da se pozdravim sa Agravanisom pošto minutaža od 3 minuta protiv Islanda ne obećava ka njegovoj većoj ulozi na parketu u narednim mečevima.
Uglavih jedva nekako
ček ja kad resetujem ove dve prodaje, da li ponovo imam pravo na bilo koje druge dve prodaje iz tima?