Fantazi EP 2017

1. pa da l' zabada u pola 4 zabodem mu ga majci baš

2. Da brt, ja resetovao 237 puta haha

3. kako to misliš, tronožac? imaš dve izmene po kolu, sutra uveče (subota na nedelju) ćeš imati pravo opet na dve izmene, koje god 'oćeš

4. Coa pvt

Stvarno sta zabada sada koji moj sam i uzeo da POGLEDAM JOS NESTO

5. pa mislim npr. prodao sam bobana i još jednog igrača, međutim predomislio sam se i neću bobana da menjam, znači samo uzmem reset i biram druga dva po volji, tako sam skapirao

6. pa da, vratiće te na tim iz prethodnog kola

ps odgovor

7. Sta serete ja sam u tili čas izmenio Marka Todorovica i Yogev Ohayon - a. Kad kazem tili cas, to je 7 puta sporije nego premierleague.com ali munjevito u odnosu na inace kako radi.

8. sad je počelo da zabada, od pre 3,4 minuta

9. sad je i umro ne može da se uđe uopšte a ja sam siguran da sam restartovao tim i aupičkumaterinu sad

10. da, sajt je umro načisto a i ja sam resetovao takođe

11. Pa ko ce to nama da ustane rano? Xd

12. ustanem kurac nema mi spavanja dok se ne otkoči sutra ujutru nema boga da sednem za komp pre 14h jebem ti i fantazi i sajt i sve u pizdu materinu

13. jebem im majku ja hteo sad. Pa ako ne ustajem rano ostaće mi Mekel

14. hahah a naročito mi na kurac ide gvozden sad sa ovim drkanjem fantazi-budala

15. ma jebote ne drkam nikoga, sve pričam ozbiljno

16. imam mekela i agravanisa, ajde mekel ok, al agravanisa moram da se rešim

17. Fora je jaka upravo zato sto niko zivi ne moze da zna da l si ozbiljan

18. sajt deluje kao da je umro za sva vremena

19. oživeo, menjaj agravanisa sad

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.