Jedva jutros napravih izmene, jebote nisam dokon celu noć i celo jutro da rifrešujem sajt, doveo Valančijunasa umesto Bobija valjda će ispišati po judama. On, Gasol i lažni Ante samo nek kidaju ostali kako hoće.
Ali kako sve mu jebem uz njega mora i još jedan od 30-40, šarić ako odigra dobro večeras, i to mora baš da izuje za maks. rast, tek onda mogu da razmatram.
mozes li bobane,
uci u plus makar jednom
mozes li bobane.
ubaci bre guduru malo
антетокурчина 15 јбт опет покидо
jebo li te gudurić u pičku
гасол 27 прво полувреме јебенти
Haha bas sam ga procenio jebao sam mu kevu
Антетокунмпо 20 ефф... Да се Ђанис није прерушио па игра на братовљево име?
минус 5 фаула јбг
28 гасол исправка
gasol doktor, kupicu ga sad pa makar rasprodao pola tima
гасол излази на 45 ко из пичке
Serem se u procenu da se serem i u kurbanova i tajsa i gudurica i hrubana i markonena i bogdana i sredera i papajanisa i gasola i mrs u picku materinu
Ne samo da je nabio 35 za sad indeks, nego je nabio sa 9/10 iz igre, nije sutnuo 28 trojki jebenih kako neki pumpaju indeks.
uzdam se u moldovanua, doncica i gulera u nastavku dana
ali imacu ispod 100 verovatno, ocajno
Imam i antetokumpa i gasola hahaha
Lele lele imaću 50 ovo kolo
Jedva jutros napravih izmene, jebote nisam dokon celu noć i celo jutro da rifrešujem sajt, doveo Valančijunasa umesto Bobija valjda će ispišati po judama. On, Gasol i lažni Ante samo nek kidaju ostali kako hoće.
Родригезе, јебем ли ти мртву! Вили добар.
armin prvi posle ovog kola haha
vrlo izgledno
Poslednji trenutak da se uzima gasol, 193, nakon toga nema pojma.
Ali kako sve mu jebem uz njega mora i još jedan od 30-40, šarić ako odigra dobro večeras, i to mora baš da izuje za maks. rast, tek onda mogu da razmatram.