Fantazi EP 2017

1. умал да ставим имењака уместо жилета јебига можда би боље прошо

2. sad u ligi osim tri mitketa imamo i dva santjaga xd

3. александаркг

Šta ono reče stevan, izbacio ivanovića? On evo 12 na poluvremenu xd

Ne vredi, izgleda da će ovo biti isti turnir za mene kao prošle godine, svaka odluka - loša odluka

4. Dajte neki pab/kafić u Kneza Miloša, poželjno u delu oko kanadske ambasade, gde može da se gleda utakmica (Pseto, tebe gledam, stekao sam utisak da znaš sve gostione u gradu).

5. Spusti se do savske, samo pravo dole i eto te

6. Al me jebe sreder sve mu jebem krvavo

7. Избацио Шрудера и Мурића, убацио Родригеза и Ернангомеза. Видјећемо колико сам говно појо вечерас. За сад не дјелује талко лоша одлука

8. uh uh žofri furnije de kolo ubiše ih

moram početi te francuze da ubacujem polako

a šruder nek se jebe 9 TO jbt

9. Kako se sve izvrne naopako ovako u pizdu materinu, fojtman ne može da dobaci do nekih 6 da makar sačuva cenu, printezis isto, tumba pojebao očekivano ide u maks. pad, sve naopako do sad

10. šreder 23 poena indeks 9 hahah pa to odavno nisam video

eto mora tako prosto, tima ojebe šruder sjebe

daj zajebi lazica ubaci gudurica

11. Pa ima logike to, nije Nemacka jebeni Fener da nabije 130+ indeks tim ko iz picke jebeno.

Ili da svi dodju plus poene igraci nemaze jebiga. Msm da sam samo jednom video da su svi ponudjeni igraci dosli plus, do jaja osecaj bio eh

12. Ujeba sreder...dobro mislim da je svakako max rast ali sto tajs obradovao sa svojim indeksom 10 to je neopisivo xd

Coa, pravog sam ostavio :D

13. king džofri jebe straobalno, mora se naći nekako mesta za njega xd

eto nad bobanom 6 faulova napravljenih, znači to je 16 indeksa umesto sadašnjih 10 al eto jbg

14. нећу прећи 100 бодова

15. Ante ubi opet,.usra nas arming

16. Sad me ubi bogdan. Ocekivao sam da smanji u odnosu na juce ali da bude u minusu to nisam ocekivao

17. Ju ju ju koliko užasno kolo.

I lepo kaže Marko, šta mi mislimo bez Gasola kog đavola. Još tek treba da igra protiv Mađara i Rumuna pa šta će tek njima da radi.

18. hahah a tacno sam hteo da ubacim rubia i tanasisa evo ih jebu obojica
    a gasola treba kupiti pa makar kostao i 220

19. Printezis polaganje pa dve trojke u dva minuta, ludi grci čas posla smanjiše...

A gasol... Nemam reči.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.