Fantazi EP 2017

1. ћу мењам дончића за шведа ау курац

2. Dzaba ti sve kad natasa kurwa iznad tebe.

3. Solidno kolo bi imao da me ne izjebaše Palson i Hrubar sa minusima. Bolje da nisam ni dovodio čeha nego ostavio onog Litvanca što nije ni ulazio. Od sad samo pijan opet čačkam oko tima. I brat Tuuka Kotti razočarao ovaj put, ali makar mi raste vrednsot tima.

4. ћу мењам дончића за шведа ау курац

može ti se brate xd

ja opet 14. mesto haha držim poziciju
    (kad oduzmemo ove moskitose silne 12. znači)

5. Sjebase gudura i hruban koncepciju, oni su trebali da budu tu jos kolo-dva da donesu neki kredit i sikter a pajvani zalivade po -5 obojica sad em nemam koga umesto njih jer su prejeftini em mi trebaju izmene za drugu dijabolu jebo ga divac u dupe

6. Peti sam, aleksandarkg 12. vidim...

7. јебени махмутоглу 50 динара кошта а имо 25 индекс

8. плус 2,5 бонус

9. Sjebase gudura i hruban koncepciju, oni su trebali da budu tu jos kolo-dva da donesu neki kredit i sikter a pajvani zalivade po -5 obojica sad em nemam koga umesto njih jer su prejeftini em mi trebaju izmene za drugu dijabolu jebo ga divac u dupe

isti slučaj potpuno

10. Aj mi kazi da imas papajanisa da se ujedem za kurac sad

11. ne moraš se ujedati ipak xd

12. Tundzi Avodzobi iskidace vas

13. Armin je sin golubara Dude

14. мењао сам само дончића за шведа засад, мислим да ћу морати и гудурића да избацим пошто се неће сигурно наиграти у понедељак после овакве партије

15. prodao sam pola tima i ostalo mi je još sijaset pajsera ovih, al sam kupio gasola i bole me kurac sad

edit: osećam da će ga odmarati protiv rumuna sledeći meč

16. ja sam imao 93 što je popriličan napredak u odnosu na prvo kolo, iako je očigledno i to bedan rezultat. Međutim, kako nas Isus uči, svaki napredak je put napred

17. улетео махмутоглу уместо гудурића за ово коло, сиг ће већи индекс имати па враћам гудуру јбг

18. сањао сам јебени фантази синоћ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.