Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jao Mahmutoglu, Mahmutoglu, kud te ne sačekah još barem jedan meč.
Sad sam izbacio i Gulera, očekujte i od njega da izdominira
Je l ovo pocelo trece kolo ili jos traje drugo? Jesam uspeo da omasim vreme kad se menjaju izmene jebemti prvenstvo
Treće je počelo
A provalio sam kad sam video da opet igraju francuzi u pm.
Im done with this shit!
размишљо сам вестерман или махмутоглу уместо гудуре и појео сам говно
Sta ima to u ljudima da stave Vestermana gdegod a da to nije vunovlacara random sela podno Alpa.
Sta seres ima 11 imace 15 do kraja, kolko bi ti
Rekao bih da nije stavio Vestermana, to je suština. I ja sam razmišljao, ali sam stavio nekog drugog slepca umesto Gulera i evo, naravno, on odličan
haha ja sam imao ertela u poslednjoj kombinaciji pred resetovanje i naravno ne ubacim ga, evo ga kida sad
па нисам га ставио геније
Skontao sam kad sam video indeks al sam resio da nastavim istu pricu
Обријаће Махмутоглу. Ја геније прво коло га држао у екипи, он 0, а Гудура са клупе покупио 15 чини ми се индекс. У другом колу ја направим измјену њих двојице, Гудура ми донесе -5, а Махмутоглу на клупи сакупи 27,5. Ваљда ме не изда ово коло.
Kupio sam edina dzeksona umesto gudurica znao sam da ce biti nadrkavanja islandjana i bas sam ga osetio nakucao je 20 indeks
Al zato sam zamenio papajanisa i antea mladjeg i gledaj sad ante u minusu a papajanis jebe slovenca mrs
Pa nije xd
Rekao sam da ću ga uzeti sig ako dobiju nemačku, evo sad ih jebucka ukrajina, neizvestan im je plasman dalje još uvek a koji će mi kurac više tih igrača koji možda otpadnu
E jedino sam pojeo govna sa pustovijem od onda kad sam ti ga pomenuo, to ne mogu sebi da oprostim, bio džabe a on ojeba baš u ove dve
Obrisa mi se post ne znam kako o.O
Ja uzeo antea umesto pustovija reko ne moze se na gruziju u reketu kad ono medjutim ubi ih i on a i ostali ukrajinci. Ja ti rekoh lipovij on u ova dva kola ubi oko 30 je skupio(u oba)
opet pustovij jebe kara prdi!!
sva tri meča ojebao strašno, brat moj, najbolja akvizicija sig
Ja baš došao da te izmažem govnima što obrisa post o šengeliji i ispadoh budala xd
Ostalo mi 40 kredita u šteku i opet nisam uzeo gasola
E ps vidi ovo xddd
http://www.eurohoops.net/en/eurobasket/506845/gametime-decision-lauri-markkanen/
Jos reko ma aj antea ima max rast sig samo da nije u minusu, valjda ce se povaditi u drugom...
Moguce da je dobro sto nisi, mozda i odmori protiv rumunja brt. Ja se nadam da mi neki glavonja pokida a gasol odmori pa da ga uznem po 175
A jebem ti sranje AJMO MARKANENE SRBINE PA RACUNAO SAM DA USERES POLJAKE