Fantazi EP 2017

1. Filoj ispostovao, najbolji od italijana na terenu i vizuelno i korisnoscu

2. Svaku je ispoštovao, jedini on me nije izneverio

3. Markanen za 3 godine najbolja evropska cetvorka sig(sig)

4. Ja prodao printezisa za šengeliju, za sad ne izgleda loše. Kako su useravali danas, ja mislim da i ne stojim toliko loše za ovo kolo, iako je opet tanko.

5. Ja se nadam da cu preci 50

6. Nadam se da me stec poslusao i nije ubacio idiota papajanisa

7. Nisam, samo sam ga pomenuo kad sam nabrajao sve o kojima sam razmišljao. Tad sam se već odlučio za Pustovija. Ubacio sam i onog vranog Izrailjca, a izbacio Printezisa i Adetokumba.

Samo Izraelac da ispoštuje i mislim da će imati opet dobar rezultat.

8. Jebote ovaj jebeni Ulanovas je igrao 40 minuta u zadnje dve tekme i šutnuo je dva puta.

I OBA PUTA JE PROMAŠIO.

Koji Stjuart Dauning jebem ti.

@autor radjard kuplung

Spremam ti ja ručak danas i upalim tv da ide u pozadini, i ide Italija Nemačka. I čujem ja:

"Filipo Baldi Rosi ide na liniju za slobodna bacanja...oprostite, Filipo Baldi Rosi je poslao igrača Nemačke na liniju za slobodna bacanja"

XD

9. moldovanu loš danas, a i vreme je da se izbacuje, valjda će zadržati približno istu cenu kao prošlo kolo

10. A prve dve sutirao solidno, preko 10 indeks imao

11. Mora da se ima disciplina za ovaj fantazi, mislim zaista nije sad da se vadim ali majke mi sam planirao da išutiram ovog štrokavog Ulanovasa dok se nisam napio sinoć i ustao u jedan danas

12. Црни Антиша на крају 12 извукао, ал покојни Принтезис се усрао најстрашније.

13. Ps, pitaj me sad jesam li uzeo šengeliju xd

Baš sam ga lepo obišao u prethodnom kolu, sad bratina nabio 20 u prvom

14. trojac guduric, guler, hruban me ukopava vec 3 kola, mislim da ukupno nisam uzeo 5 bodova od kad ih imam, a ne mogu ih se ratosiljati nikako, sve ih ostavljam mislim se bice bolje al kurac
    guler ide sigurno, videcu ako mogu i gospodina hrubana nekako

15. "Filipo Baldi Rosi ide na liniju za slobodna bacanja...oprostite, Filipo Baldi Rosi je poslao igrača Nemačke na liniju za slobodna bacanja"

XD

tugica, ALI:
    ja sam najavio da on tek treba da se razigra, nemaš brige

zapamtite ovaj post pičke

16. Guler je tip fantaziste koji kad ošuri imaće indeks 10 i onda će četri kola da ima od 2-4 a možda zabiberi i nekih minus jedan.

17. Pa jesi ga uzeo coa? Ja onako odokativno sabrao valjda 70 ce biti. Proslo kolo 150 pa vi vidite... Al dobro, makar sam uzeo gasola, kurac bi ga kupio posle

18. Османе драги, па зашто 0 друже? Прво Порцингис, сад ти, ко је сљедећи?

19. Ja imam korkmaza na klupi. Ima vise nego porzingis i gasol zajedno hahahaaha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.