Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://vukajlija.com/forum/teme/72166-fantazi-ep-2017?strana=60#post_3797023
HAHAHAHAAHHAHA
Au ala urekoh šengeliju, -2 u trećoj četvrtini.
Шенгелија исто неки гранични прелаз
Evo i produžetka da vam Šengelija uzme još neki poen malo mu sunce mu alavo
Samo coa ima sengeliju
Ne bih rekao
E jbg baš nisi morao...
Samo dukka da zasere sledeće kolo svojim poznatim transferima pet sekundi pre početka i možda se i zakuva ova naša liga
164.6, onako
Pa do sada je bila guzva. Duka malo zapalio nekih 40 a od drugog do 6-7 svi u 20 bodova
Sad cemo videti ja padam dole sig ali na ovo kolo gledam kao na zalog za buducnost. Pala mi je cena mislim porzingisu samo a njega svakako ne bih menjao. I ulanovasu ali jebes to
Da, da, onako, u prethodna 3 kola, možda je jedno 5 timova imalo bolji učinak od toga
Mrzi me da sabiram, valjda će ovi sa mvp-ja
Ma izmislio sam ovo, nemam predstavu koliko imam, videću posle :)
Otprilike je verovatno iznad proseka iako su me jebali lovernj, kuzmić, hruban, moldoveanu i ulanovas. Kuku majko ja tek sad vidim da mi je pola tima jadno, haha, aukurac biće i ispod proseka.
Imaces 120 max debilko jedan
Ovo je bilo ko kad te pitaju kolki ti je kurac pa kazes 22
Sad jedno pola naše lige ima gospodina Hrubana već neko vreme, a jedini koji su dobili neki poen od njega su Mlatoni i ne sećam se ko još
сабро сам се, таман 130
стварно, хрубан ме само канали, у ова три кола минус дебео од њега, једино што кредите доноси али који ће ми па курац.
избацујем га сутра сиг
Pa dobro, mi smo dobili malo kredita. 10ak valjda. Ja sam njega ubacio da bi mogao da kupim markanena koji je otplatio i sebe i hrubana bio mu je prosek 24, jedan od najboljih
Sad ubacio ovog filoja da kupim gasola on car nabio vise od paua
Sad cemo da vidimo, cou je ukenjalo jer je nakaradno kolo ocekujem da sledece ima 60. Sengelija mu igra i sutra sig(sig) posle danasnje partije i produzetaka bice kurac i mislim da mu je vecina igraca sutra opet na terenu. Meni je vecina za prekosutra znaci danas im je bio b2b dan zato su se i upuvali. Osim gasola sa kojim ne znam sta se desilo ali ne mogu da sumnjam u njega jbg
Hruban je dosao do limita i za kredite, ako opet zasere ide u pad. Zato ce ga svi osim mene izbaciti a on cepa opet 25+ partiju xd
(sig)?
Da l će da odmara gospodin Gasol i sutra? U stvari, ko bi sve mogao da odmara, Španci obezbedili prvo mesto, Hrvati drugo
Mislim sutra sigurno odmara, ali Španci igraju prekosutra, da li će tad, to sam hteo da pitam ako me niste razumeli