Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma neće, nema ovde nagrada, pseto (pretpostavljam) nema nikog od slovenaca i ukrajinaca, dakle očito nije problem i da je sklepao u 11:45
E sad što se ja nadam da ipak hoće, to je druga stvar xd
Rendolf pojeba
Ja zaboravio da izvrsim izmene
Najjace sto bih, da nisam video mlatonijev post, ubacio prepelica ili murica xd onda bi me diskvalofikovali sto posto
A nijedan dan ne zakljucaju na vreme, ja u trecem-cetvrtom.kolu umalo nisam ubacio timu posle pocetka utakmice jer je krenuo da sije. Da sam negde na dnu tabele probao bih sig(sig) pa sta bude
Mislim da sam jedini debil koji nema ni jednog slovenca
Kako niko nema dragica jebem vas bas
Скуп.
Smorio sam se, mislim da sam u ovom kolu izgubio sansu za borbu za vrh. A ocekivao sam dosta bas od ovog kola jbg. Nista, navijam za svabu, ako svabo pobedi ima nade
Што си се сморио брт, има још 7 утакмица, ко зна шта ће се издешавати све...
Zato sto sam izdrkao 800 kombinacija i na kraju uzeo kao da pogledam neke jeftine igrace kako su igrali i prejebem se. A sa fona nema indeksa da se vide dok ne kupis igraca. Igracu sa igracem manje jooooj ajde svabo igraj i pobedi ponosno se vrati posle meca sa spancima izdrzi danas srederu sad il nikad
александрекг дабогда ти се руке осушиле и уста искривила
Hahaah jel to zbog kuzminskasa i litvanije? A stvarno mnogo los covek aleksandar kilogram
Aahahah
Po očekivanju, ertel i lovernj će silovati pik do beskonačnosti jer boga nema da nemci to brane, naročito kad je šreder plej, a ni centri im nisu nešto dobri u odbrani pika i tako će i dobiti nemce bez neke frke
'та ће бо Швабе...
Одличан Ертел, само нека настави тако.
Једи говна, Ертеле!
Baš odličan si baksuz
Eto me sa 8 igrača u četvrtfinalu, aukurac
Haha koja crnčuga ovaj Serafan
Koliko su trojki dali nemci u ovoj četvrtini, nekih 7 komada? Budiboksnama
Bravo Furlane