Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Оптилике смо сви измиксовали сличне играче, неће ни разлика бити велика у генералном пласману касније.
https://i.imgur.com/vMpxNTa.png
Ja nemam pola od ovih sto vi imate
Који је Драгићу курац, 1/8 из игре?
Pusta doncica da gruva stat xd
То Вендовфе у кувац те вубим!
Rekoh vam ja da rendolf mora da proradi jednom. Steta sto nisam imao mesta na visokim pozicijama za njega
Кад ће ако не против Украјине...
Dončić bi mogao do tripl-dabla, ako se potrudi
Da li postoji sansa da dragicu padne cena u slucaju da npr ostane u minusu?
Hahaha stec
haha i meni vrlo sličan tim
http://i.imgur.com/pwpoExL.png
sad vidim da sam se zajebao što sam ostavio pustovija, a bio je izbačen u mnogim kombinacijama
nadam se da mark da iskida brata hahah
i naravno, greška što sam dončića izbacio xd
Meni ostalo preko 50 u steku jer sam ubacio antonova bukvalno samo da bih mu video prosek. Posle nisam smeo da resetujem jer sam video mlatonijev post da je u 11 i 30 zakljucavanje. Em sam bacio nekih 5-10 poena em cu mozda sa igracem manje u sl kolo tako da sam bacio jos 10ak
Edit: da vidis kad antonova prokenja da se usere u hrvate pa bude jebi karaj prdi opaaa
Mlatonijev post da se kolo zatvara u 11:30 je pisan u 11:33, tako da se iskreno nadam da si ga stvarno video čim si završio transfer i da te čeka "dukka scenario" xd
Антонов икс фактор. Прије икс де.
Znam coa, plasio sam se toga ali sad vidim da su mi svi igraci tu i to. Jebem li ga mozda bude i nula, napisao sam vec da sam drkao posle 11 i 30 pa cemo videti
Па учитај сад екипу па види да ли су ти сви комплетни, ако јесу немаш бриге.
Pa jesu, odradio sam to cim sam video kolko je klokova
Nisu zaključali tačno u pola 12. Mogu da gledaju ko je menjao posle 11:30 pa da mu resetuju ekipu kao što su radili za ABA fantazi, al nadam se da neće sad. Jbg, nisi hteo da zloupotrebiš pa bi bilo glupo da to urade
Писаћемо петицију ако те дисквалификују.
За кога игра Препелич, који клуб?