Gvozdene prvi deo je max tacan, pisao sam i ja to juce ali drugi deo...ubice ih letonija fazon 30 razlike. Cak i slovenci treba da zaziru od letonije jer imaju celu petorku odlicnu a slovenci imaju 3 ipo igraca
Letonci su mogli i mutu da dovedu za selektora lagano
Edit: sreca pa im se probudio rendolf. Opet ne vidim kako ce gaspar vidmar da zaustavi porzingisa ali ok mozda kokoskov zna xd
А немају ни клупу да могу да лупају сикирице по Порцингису чим прими лопту. Уосталом, и глупо је трошити фаулове на једном играчу кад играш против екипе гдје 5 других играча може да те затрпа тројкама.
Ko da su se popickali pa ne pricaju medjusobno. Izgleda da su samo bili naprzeni tamo u finskoj, sad su rangu rumuna. Na stranu sto italijane ide sut, dali su jebenih 29p za poluvreme kao da igraju protiv proslogodisnje kkcz a ne italije
Gvozdene prvi deo je max tacan, pisao sam i ja to juce ali drugi deo...ubice ih letonija fazon 30 razlike. Cak i slovenci treba da zaziru od letonije jer imaju celu petorku odlicnu a slovenci imaju 3 ipo igraca
Pa sreder i nije podbacio bre, sasvim solidnih 24,2. Istripovao sam. Ipak mi krivo za bratinu tajsa i furnijea/dijaoa :(
Да бог да Хартенштајн ушинуо мудо тако да му шишти исто да игра против Шпањаца у 1/4ф.
Al Slovenci imaju i Kokoškova a Letonci Bagackisa
Letonci su mogli i mutu da dovedu za selektora lagano
Edit: sreca pa im se probudio rendolf. Opet ne vidim kako ce gaspar vidmar da zaustavi porzingisa ali ok mozda kokoskov zna xd
А немају ни клупу да могу да лупају сикирице по Порцингису чим прими лопту. Уосталом, и глупо је трошити фаулове на једном играчу кад играш против екипе гдје 5 других играча може да те затрпа тројкама.
Потез дана за сада.
https://twitter.com/Sportando/status/906507495526596608
Sta radi baldi rosi a xd
Ovo je kao onda kad su nas ameri načukali nenormalnim šutem za 3 u prvom poluvremenu, italijani počeli sa 6/6, ludilo
'та ће бо Марканен.
Ako Žabarima malo stane šut, moglo bi da im bude jako zajebano jer su nerealno počeli meč.
Koponen startovao sa -5, markanen igrao par minuta i u minusu je, u solidnom su kurcu finci
BELINELI TRIPUJE DA JE STEF KARI
Mogu finci da se obuku i idu kući sad
Belineli iz picke materine prangija. Italijani bi ovako drknuli koga oces, nerealno im ide sut
Ko ima belinelija ja imam
+1
Ko da su se popickali pa ne pricaju medjusobno. Izgleda da su samo bili naprzeni tamo u finskoj, sad su rangu rumuna. Na stranu sto italijane ide sut, dali su jebenih 29p za poluvreme kao da igraju protiv proslogodisnje kkcz a ne italije
Ко је продао Салина, ја сам...
Ko je pisao ovde da oce da izvadi markanena al mu zao ja sam. Kako sam njegovih 207 mogao da rasporedim na druge pozicije lele lele
Sad ce valjda on i koponen da igraju celo drugo, nejasno mi da su igrali po 8-9min o.O
kako cemo se posrati po žabarima ju ju, koji čemer od ekipe