Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Belineli zver danas
Ps, čini mi se da šarenac na početku reče da su žabari ekipa koja je najmanje poena primila do sad, koliko god to ludo zvučalo, tako da i ne čudi toliko taj mali broj poena finaca (ok, opet je premalo jbg, 29) nego što ih ovi posraše po glavama šutem, kapiram da fincima posle one trojke belinelija više nije ni do šutiranja ni do bilo čega
Coa, italija nije dala kos nekih 6 minuta. Igrali su sa defanzivnim svabama, gruzijom i kime jos? Da su naisli na spaniju, litvaniju, sloveniju itd videli bi koliko bi primili. Finska sada bez najboljeg igraca(ko zna zasto)...
Израел су оставили на 48 поена. У сваком случају, убићемо их преко центра. Катастрофално играју позициони напад, а уз нашу солидну одбрану, они неће прећи 60 поена.
Ma slažem se ja, i naši i slovenci i španci i litvanci i letonci bi im spakovali 90 bez muke, a istina je i da su igrali sa izraelom, ukrajinom i tim pobrojanim kod tebe, samo jbg i finci nisu nailazili na tvrdo do sad, francuska bez odbrane u onoj tekmi, pa slovenija koja igra na 170 poena, island i poljska, jedino što nisam očekivao da strpaju silu poena grcima, a italijani stvarno koliko toliko igraju odbranu, dosta bolje izgledaju nego ono pre koju godinu kad su baš divljali bolesno
Мели је кретен распали.
Jebem ti, ja u razmišljanju o meču finska italija uopšte nisam uključio da više nisu domaćini
Pa ja sam zato mislio da izbacim markanena ali ko je ocekivao ovakvu partiju od lika kome je prosek 24,5. A svaku je bio oko proseka nije ono 35 pa 12
Sta igraju ovi finci boze boze
37 од тројице набијем се на курац
sad će ulanovas da nas vadi haha
Skinuo se kuzminskas
Napred Grčka
Evo jedan propo
https://i.imgur.com/e7a1lXG.jpg
https://i.imgur.com/hvDYUaM.jpg
I ja navijam za grke a u picku materinu
Dobar propo
Dobri grci za sada. Printezisu se bas igra, kalates rutinski a jebeni papajanis ustopovao valancijunasa.
Evo kuzminskasa
па јеботе 3 литванца имам
Ako grci izbace litvaniju mi stizemo do finala sig(sig)
Papanikolau za sad mačka prava za ispod 70 kredita, bez greške, skače, šutira, asistira, i očekivao sam da ima veću ulogu večeras i u narednim kolima (ako bi grke usralo da prođu, a jako dobro deluju za sad)
Pricamo o fincima i 29 koseva za poluvreme a litvanija 30 xd