Grci samo ako izguraju onaj period kad je burusis na terenu dobijaju ovo jebemti
Rupetina je u odbrani, prespor (ok nikad nije ni bio dobar u odbrani), u napadu ne znam koji mu je kurac evo godinu dana već, naročito ovde na prvenstvu deluje neočekivano jadno, tako da ako papajanis izgura bez faulova treću imaju baš solidne šanse da prođu ovo
I dok to pricas ide serija 5:0... Kako ne mogi jebote ako vezu par trojki ode prednost ko nista. Jos ako jos malo zgovnaju centri s faulovima pojeba ih valancijunas
Данас је дан кад падају балтичке земље.
Grci samo ako izguraju onaj period kad je burusis na terenu dobijaju ovo jebemti
Rupetina je u odbrani, prespor (ok nikad nije ni bio dobar u odbrani), u napadu ne znam koji mu je kurac evo godinu dana već, naročito ovde na prvenstvu deluje neočekivano jadno, tako da ako papajanis izgura bez faulova treću imaju baš solidne šanse da prođu ovo
https://i.imgur.com/3vOpI3Z.jpg
Evo problema za grke, sad će valančijunas da trpa preko burusisa do besvesti garant
Počeo...
Зато Слукас трпа прекопута...
E to nisam očekivao al' mi je baš drago što ih jebu
Slukas na nekim opasnim drogama sig(sig)
Lol kako sarenac mrzi burusisa, ceo mec ga bodbada haha
Treba sad da vrati papajanisa da prelome do +20 pa i nek dobije petu licnu puca im kurac
A ko voli burusisa brt
Papanikolau pravi onaj maskerano koji obavlja sav prljav posao a nikad nije u prvom planu. Covek nabio indeks 16
Ma ovo je gotovo, sa obzirom kako litvanci igraju ne da ne mogu da stignu 16 razlike nego ne mogu do kraja ni ukupno 16 da daju
а добро, бар могу да накупујем капиталце за ове што су ми испали џД
Papanikolau klasičan Kalinić za sirotinju
I dok to pricas ide serija 5:0... Kako ne mogi jebote ako vezu par trojki ode prednost ko nista. Jos ako jos malo zgovnaju centri s faulovima pojeba ih valancijunas
Evo 8:0. Mnogo rano svodis racune brt
Zajebani su u pičku materinu, čas posla se vrate u utakmicu.
Bogami, burusis... Trojka, ofanzivni skok, ovo sad 2+1... A ja ga pljujem ovde
ovi grci ko žabari u fudbalu jedu govna u grupi i onda krenu da igraju kad treba
"Irvasi su mirni jos neko vreme, Rudolf nece biti u problemu." hahahahaha sareni je bog